Sedačka v modulárním provedení

Tagy:  sedačka, sedací souprava, pohovka, atypická sedačka, modulární sedačka, movisi, sedací nábytek

Sponzorované odkazy:

Sedačka v modulárním provedení

Sedací souprava, sedačka nebo sofa je základem každého moderního interiéru, ve kterém představuje nábytek praktický i estetický. Sedací souprava velmi často vyplňuje obývací pokoje, pracovny, vstupní haly nebo dětské pokoje. Výběr na tuzemském trhu je opravdu přepestrý, a to ve všech sférách: tedy materiálu, barvě, vzoru, velikosti, stylu provedení a možnostech použití.

Novinkou v sedacím nábytku je modulární, velmi lehký nábytek, který se vyznačuje hravostí, zábavností, funkčností a moderním pojetí. Sedací a ostatní nábytek vyprodukovaný společností MOVISI se vyznačuje základní charakteristikou, kterou je flexibilita. Jakýkoliv nábytek vycházející z této dílny můžeme přetvořit, přesunout, rozmanitě využít a zvolit tak, jak potřebujeme. Je to jakýsi druh skládanky, stavebnice pro dospělé, která nám však vedle zábavy přináší i užitek.

Q-Couch je sedačka, která má nekonečnou variantu možnosti upořádání sedadel. Model se vyznačuje nejen hravostí, roztomilostí, nepředvídatelností, ale i extrémní flexibilitou, jelikož pro každou situaci můžeme zvolit jinou variantu. K základním přednostem sedačky, která je patrná na první pohled, je její organický a veselý vzhled. Jednotlivé moduly jsou vyrobeny tak, aby do sebe volně zapadaly, tedy bez šroubů, spojek či jiných pojidel.

Q-Couch je k dispozici v osmi zajímavých barevných provedení, jednotlivé barvy jsou navrženy tak, aby odpovídaly potřebám interiéru. Díky flexibilnímu nábytku od společnosti MOVISI lze z každého interiéru vytvořit nekonečné možnosti designového provedení.

originální provedeníoriginální provedení
všestranné využitívšestranné využití
veselé, hravé a inveselé, hravé a in

Zdroj: http://padstyle.com/…-movisi/2017

Článek Sedačka v modulárním provedení byl publikován 16. května 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...