Odkládací stolek v hladkém designu

Tagy:  Stolek, konferenční stolek, odkládací stolek, nábytek, oblázek, pebble, koffe table

Sponzorované odkazy:

Odkládací stolek v hladkém designu

Odkládací stolky jsou v našich podmínkách méně rozšířeny, spíše jsou nahrazovány stolky konferenčními, které mají podobný charakter. Odkládací stolky slouží především jako stolky příruční, tedy s využitím pro odkládání předmětů jenž potřebujeme mít během dne či během dané činnosti „při ruce“.

Odkládací stolek Pebble svým designem a velmi hladkým povrchem připomíná oblázek vybroušený mořskými vlnami. A právě sametový oblázek byl inspirací designérovi Matthiasi Demackerovi k jeho tvorbě. Pebble – moderní odkládací stolek s měkkými tvary a sametovým povrchem, a to nejen vizuálně, ale i hmatově. Odkládací stolek disponuje tělem ve tvaru hladkých křivek, ve kterém se prolínají bublinové otvory představující plovoucí vodu.

Otvory ve stolku mají význam nejen estetický, ale praktický, jelikož majitelé zde mohou dokládat časopisy, knihy a další drobné předměty. Odkládací stolek je v nabídce ve dvou barevných provedení. Základním typem je celo-bílá varianta stolku, prémiovým typem je červené podkreslení spodní části a bočnic.

Odkládací stolek Pebble je vhodný především do ultra moderních, vzdušných a minimalisticky zařízených interiérů, ve kterých vynikne nevídaná jednoduchost v kombinaci s exkluzivním vzhledem.

stolek jako vybroušený oblázekstolek jako vybroušený oblázek
elegantní, vkusné a moderníelegantní, vkusné a moderní

Zdroj: http://www.thedesignblog.org/…h-by-the-sea

Článek Odkládací stolek v hladkém designu byl publikován 26. května 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...