Akvárium pro každého

Tagy:  Akvárium, akvárium BiOrb, rybičky, akvarijní rybičky, biOrb Life Aquarium, natural habitat

Sponzorované odkazy:

Akvárium pro každého

Akvárium bývá nebo by chtělo být součástí domova, kanceláře nebo jiných veřejných či soukromých prostor, jelikož do interiéru vnese harmonii, klid, vyrovnanost mysli a estetickou složku.

Jste také milovníci podvodního života, pestrobarevných rybek, bělavě písčitého dna a zmítajících se rostlin ve víru vody? Milujete podvodní život, ale nenacházíte v sobě odvahu ani schopnost pustit se do zakládání náročného akvária? Nevadí, dnes se již všem nadšencům akvarijního života naskýtá možnost vlastnit akvárium bez jakékoliv činnosti, práce či časových požadavků.

Řešením je BiOrb Aquarium, které představuje přirozené prostředí pro život vodních živočichů. Akvárium BiOrb představuje přirozenou vegetaci vně nádoby pro vodní faunu i floru.

Akrylátové průhledné akvárium je na trhu k dostání ve třech barevných variantách: červené, bílé nebo černé. Montáž je velmi jednoduchá, do hotového akvária stačí přidat pouze vody a rybičky. Součástí akvária je LED osvětlení automatickým 24 hodinovým přirozeným osvětlením, vzduchový kompresor, pěti fázovou filtraci a transformátor.

Stylové akvárium BiOrg se zajisté stane středem pozornosti v každé místnosti, neboť křišťálově čistá voda doslova udeří do očí již z velké vzdálenosti.

akvárium – exkluzivní doplněk interiéruakvárium – exkluzivní doplněk interiéru
do hotového akvária stačí nalít pouze vodu a přidat rybičkydo hotového akvária stačí nalít pouze vodu a přidat rybičky

zdroj: http://www.thedesignblog.org/…-life-within

Článek Akvárium pro každého byl publikován 23. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...