Máte to správné pojištění, se kterým je váš majetek v bezpečí?

Máte to správné pojištění, se kterým je váš majetek v bezpečí?

Spousta z nás zapomíná, co vše se může přihodit, a pokud si i vzpomeneme, často mávneme rukou s tím, že nám se to stát nemůže, nebo že na to nebudeme myslet, abychom neštěstí nepřivolali. Bohužel, často nás dostatečně nemotivuje ani ve zprávách zveřejněný příběh někoho, kdo neměl majetek pojištěn, a nešťastnou událostí o ledacos přišel. Na co dát pozor a kde se poohlédnout, když chcete dokonale pojistit váš majetek?

Proč právě majetkové pojištění

Pokud máme byt, dům nebo jinou nemovitost, majetkové pojištění bychom v ideálním případě měli uzavírat hned při jejich koupi. Díky němu se nám bude dobře odcházet na dovolenou, do práce, budeme klidně spát, protože budeme žít s vědomím, že kdyby se náhodou něco stalo, pojišťovna nám „kryje záda“. A nejede jen o pojištění před zloději, což vás možná ve spojitosti s pobytem mimo domov napadne jako první. Majetkové pojištění myslí i na živly.

Dobré je pojistit si nejen nemovitost, jako takovou, ale zvážit i pojištění domácnosti, tedy všeho, co je v bytě nebo domě nakoupeno, čím je nemovitost zařízena. Pravidelně byste měli vyhodnotit, o kolik se změnila cena vaší nemovitosti i domácnosti a pojištění tomu uzpůsobovat.

Majetek i odpovědnost

Stále více lidí si uzavírá pojištění majetku a odpovědnosti. Jde o produkt Bezpečný domov PLUS od Ergo pojišťovny, který vás ochrání před rizikem podpojištění a složitého oceňování majetku. Pojistná částka je navržena paušálně podle obytné plochy pojištěné nemovitosti či domácnosti. Zdarma získáte pojištění občanské odpovědnosti s možností připojistit odpovědnost vlastníka či opatrovatele psa, koně, či skotu.

Využijte i vy možnost pojistit se u kvalitní pojišťovny, jejíž tradice sahá do roku 1994, kdy byla založena pod názvem VICTORIA pojišťovna, a.s. S jejími službami budete jistě plně spokojeni.

Článek Máte to správné pojištění, se kterým je váš majetek v bezpečí? byl publikován 29. prosince 2021 v 21.30 v rubrice Dům. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...