Pojistěte svou domácnost

Tagy:  pojištění majetku, pojištění domácnosti, pojištění odpovědnosti za škodu

Pojistěte svou domácnost

Jako chudí studenti jste bydleli na smíšených kolejích, vařili z toho ,,co dům dal" a tajně snili, že spolu s budoucím titulem přijde práce snů, vytoužený baráček či luxusní byt a samozřejmě ideální partner k založení rodiny. Ať už se vám vaše vize splnily do posledního puntíku či jim k dokonalosti ještě něco chybí, vždy byste si měli vážit toho, co nyní máte, neboť tomu tak nemusí být napořád. Dennodenně slýcháte o požárech v panelových domech, s vytopením bytu máte také zkušenost a ani nechcete pomyslet, jaké nástrahy na vás všude kolem čekají. Lusknutím prstu může všechno, doposud perfektní, spadnout jako domeček z karet, myslete proto dopředu na ochranu majetku, díky které budete noc co noc nerušeně usínat.

Nezbytné pojištění majetku

Jakmile nastane neočekávaná katastrofa, zpravidla každého hned napadne spousta nepříjemných otázek. Co budeme dělat? Kde seženeme peníze na nový nábytek? Jak to zaplatíme? Ovšem v takovýchto případech platí staré známé přísloví ,,pozdě bycha honit", neboť co jste si předem nepojistili, to vám nikdo nevrátí. Pojištěním nejenom hodnotného majetku, ale především celé domácnosti získáte jistotu, že ať se stane cokoliv, o své zkrátka nepřijdete. Uznejte sami, jestli není pocit bezpečí příjemnější, než neustálý strach.

Pojistěte si domácnost a mějte klidné spaní, autor: 628seoPojistěte si domácnost a mějte klidné spaní, autor: 628seo

Co se rozsahu služeb týče, dnes můžete opravdu pojistit takřka cokoliv a čím více majetku pokryjete, tím samozřejmě lépe pro vás. Pojištění domácnosti tedy zahrnuje veškeré zařízení včetně nábytku, elektroniky, textilií, zařízení kuchyně, ale také zahradní techniku a nábytek a v neposlední řadě věci v osobním vlastnictví jako je horské kolo, starožitnosti nebo cenné sbírky.

Kdyby náhodou…

Znáte ty situace, kdy omylem při parkování poškrábete auto, děti nevypnout kohoutek a vytopí sousedy, nešťastnou náhodou v obchodě rozbijete drahý předmět a takto bychom mohli pokračovat ještě hodně dlouho. Nikdo není dokonalý a je celkem samozřejmé, že jednou za čas uklouznete a nedopatřením poškodíte něco, co vám nepatří. Chybovat je lidské, ovšem desetitisícovou škodu musíte zaplatit tak i tak, nebylo by proto lepší vědět, že díky pojištění odpovědnosti za škodu, můžete bez obav existovat, aniž byste propadali panice, kdykoliv nechtěně ,,uklouznete"?

Přestaňte se obávat nečekaných katastrof, autor: donita9Přestaňte se obávat nečekaných katastrof, autor: donita9

Článek Pojistěte svou domácnost byl publikován 16. května 2013 v 13.30 v rubrice Byt a Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...