Tipy na moderní bezdrátové zvonky pro dům i byt

Tipy na moderní bezdrátové zvonky pro dům i byt

Dejte sbohem starému zvonku, co nepříjemně drnčí nebo vůbec nezvoní. Pořiďte si moderní bezdrátový zvonek s pěkným designem i rozmanitými funkcemi. Každá návštěva, která k vám zavítá bude ohlášena bez chybičky a přesně tak jak vy chcete.

Trh nabízí jak drátové, tak bezdrátové zvonky. My jsme se ale zaměřili na ty bezdrátové, protože jejich instalace, používání i možnost nastavení dává tolik možností a každý uživatel si mezi nimi najde to pravé.

Vlastnosti bezdrátových zvonků vás mile překvapí

Největším plusem bezdrátových zvonků je bezesporu jejich snadná instalace nevyžadující drátové připojení. Tlačítko zvonku vybavené baterií jednoduše přilepíte nebo přivrtáte na zvolené místo. Pokud si vyberete zvonek s připojením do elektroinstalace, snadno ho zapojíte do zásuvky. U zvonku na baterie je na vás, kam ho umístíte, vzít si ho můžete podle potřeby i všude po bytě nebo na zahradu. Na jeden zvonek se často dá připojit větší množství tlačítek a na druhou stranu na jedno tlačítko může vyzvánět více zvonků.

Pozor si ale dejte na dosah signálu bezdrátového zvonku. Ten bývá omezen materiály, přes které musí signál proniknout. Pokud výrobce uvádí dosah 100 m na volném prostranství, sníží se dosah přibližně o 5–20 % pokud bude mezi tlačítkem a zvonkem překážka ze dřeva nebo sádrokartonu. Cihla sníží dosah o 20–40 % a železobeton o 40–80 %. Přes kovovou konstrukci pak signál nemusí projít vůbec.

Také myslete na to, že tlačítko zvonku musí být buď voděodolné nebo musí být chráněno před povětrnostními vlivy.

Je libo bezdrátový zvonek s vlastní melodií nebo nadčasovým designem?

Vybrali jsme několik oblíbených bezdrátových zvonků značky Zamel, mezi kterými jistě najdete svého favorita.

Zvonek BULIK uslyšíte široko daleko

Nejen krásný vzhled, ale také dosah až 350 m na volném prostoru hrají ve prospěch bezdrátového zvonku BULIK II DRS-985H. Vybaven je 14 melodiemi, regulací hlasitosti, optickou signalizací a odolným hermetickým tlačítkem. Tento zvonek slouží nejen na ohlášení návštěv, ale dá se použít také jako osobní alarm nebo přivolávací zařízení. Ke zvonku se dá připojit až 69 tlačítek nebo k jednomu tlačítku napojit větší množství zvonků.

Dejte zvonku REKORDÉR správný tón

Jestli chcete vyladit zvuk zvonku k dokonalosti, pořiďte si bezdrátový zvonek REKORDÉR DNU-210, se kterým máte možnost nahrát si vlastní melodii o délce až 60 sekund. Můžete si nahrát oblíbenou písničku, zvuk, hlas vašeho dítěte nebo psa. Až vás nahraná melodie přestane bavit, jednoduše si nahrajete novou.

Na zvonek VIBRO se mohou spolehnout i neslyšící

Když je člověk neslyšící nebo prostě jen starší, je problém zaslechnout zvuk zvonku. S bezdrátovým zvonkem VIBRO ST-229 máte jistotu, že vám žádná návštěva neunikne. Zvonek je kromě zvukové a optické signalizace vybaven i vibrační funkcí a je napájen bateriemi, takže si ho můžete nosit všude s sebou a spolehnout se, že vibrace ucítíte třeba když si dáte zvonek do kapsy. Dobře poslouží i na místech, kde je vyšší hluk a zvuk by nebyl slyšet.

Moderní domácnost potřebuje moderní zvonek LOOPO

Máte stylový interiér a chcete, aby i zvonek vhodně doplnil vaše zařízení? Designový bezdrátový zvonek LOOPO ST-366 bude elegantním doplňkem každé domácnosti i kanceláře. Na výběr máte z 8 melodií a pokud si na jeden zvonek připojíte více tlačítek, můžete každému nastavit vlastní vyzváněcí melodii.

Zmíněné zvonky můžete zakoupit na stránkách zde.

Článek Tipy na moderní bezdrátové zvonky pro dům i byt byl publikován 24. října 2019 v 22.30 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...