Pojďte bydlet na Prahu 4: Rezidence Hadovitá nabízí poslední volné byty

Pojďte bydlet na Prahu 4: Rezidence Hadovitá nabízí poslední volné byty

V Praze, nad Michelskou strání, se klikatí příjemná klidná ulička, která díky svému tvaru dostala jméno Hadovitá. Zde vyrostla unikátní rezidence, která vznikla podle projektu architektů ze studia Arx. Některé z bytů pořád ještě čekají na své majitele.

Rezidence Hadovitá na Praze 4, foto: rezidencehadovita.czRezidence Hadovitá na Praze 4, foto: rezidencehadovita.cz

Praha 4 je žádanou lokalitou pro bydlení. Rezidence Hadovitá vyrostla co by kamenem dohodil od přírody. Bydlení v Praze Michli umožňuje dokonalé sportovní vyžití, je ideálním místem pro rodiny s dětmi, ale i pro starší lidi, kteří si chtějí užívat klidné bydlení s možností nerušených procházek. Přitom v okolí nechybí komplexní občanská vybavenost. Blízko budete mít do školky i školy, k lékaři, na nákupy, za již zmíněnými sportovními aktivitami i za kulturou.

Moderní bydlení plné světla

Nové byty v Praze 4 jsou nádherně světlé. Velká okna, která do interiéru přináší přirozené světlo a nabízí krásné výhledy do okolí, doplňuje vzdušně vyřešený interiér. Rušit vás nemusí ani klasické dveře. Pokud si zvolíte posuvné, dokážete místnosti ještě více bez rušivých elementů navzájem propojovat a současně tak získat další prostor.

Architekti mysleli na všechny detaily i moderní trendy. Už v základu získáváte kvalitní podlahy, i obklady v neutrálních tónech, které jsou praktické, nadčasové a dnes i velice moderní.

TIP: Byty se rychle vyprodávají a dostupných je jen posledních pár. Podívejte se na ceník bytů Rezidence Hadovitá a zjistěte, které jsou ještě k dispozici. 

Vzorový byt, foto: rezidencehadovita.czVzorový byt, foto: rezidencehadovita.cz

Zájem je především o malometrážní byty

Řada lidí hledá své první vlastní bydlení, které plánuje financovat z hypotéky. Zájem je především o menší byty mezi 30 a 40 m2. V podobě ateliérů, tedy co nejvíce otevřeného a vzdušného prostoru, je nabízí i Rezidence Hadovitá. Jde o ideální „první“ bydlení pro singles nebo mladé bezdětné páry. Byt v širším centru Prahy, v atraktivní lokalitě, je skvělým startovacím bydlením. To pak bude snadno prodejné nebo pronajmutelné v případě, že se budete chtít kvůli založení rodiny během několika let přestěhovat do většího. Jde vlastně o investici, která vám následně pomůže financovat vaše nové, větší a rodinné bydlení.

Článek Pojďte bydlet na Prahu 4: Rezidence Hadovitá nabízí poslední volné byty byl publikován 4. února 2019 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...