Prodej bytů v Praze, prostřednictvím Pražské správy nemovitostí

Tagy:  prodej bytů v Praze, prodej bytů Praha, byty v Praze, byty Praha

Prodej bytů v Praze, prostřednictvím Pražské správy nemovitostí

V životě každého člověka jednou nastane okamžik, kdy se chce osamostatnit a opustit maminčinu hřejivou náruč a posléze i studentskou kolej. Většina lidí nemá to štěstí, aby zdědila nebo dostala vlastní byt, proto se obvykle odstěhuje do podnájmu. Bydlení v pronajatém bytě se zdá být jako ideální řešení, nicméně není tomu tak a dávno jsou pryč doby, kdy byl i podnájem nezávazný.

Zapomeňte na podnájem, jděte bydle do svého!

Když už se vám po několika měsících hledání podaří najít opravdu skvělý byt, který by přesně vyhovoval vašim náročným požadavkům, musíte zpravidla zaplatit provizi realitní kanceláři za zprostředkování podnájmu, následně vratnou kauci v hodnotě minimálně jednoho měsíčního nájmu a nemluvě o tom, že se ve většině případech musíte ,,upsat“ výpovědní lhůtě. Pak se můžete snadno dostat do koloběhu placení a než se nadějete, bydlíte desítky let v podnájmu a z vlastního majetku vám patří maximálně tak sedací souprava a televize. Nebylo by přeci o poznání příjemnější přestat vyhazovat peníze oknem a platit si bydlení, které vám jednou bude říkat pane?

Prodej bytů v Praze jedině od PSN, autor: psnProdej bytů v Praze jedině od PSN, autor: psn

Kde byt pořídit?

Bytů v Praze, v Brně, Liberci a prakticky všude po republice je neuvěřitelné množství, nicméně ne všechny jsou obyvatelné, komfortní a za nabízené peníze přijatelné. Velmi často se stane, že důvěřivý člověk ,,naletí“ a koupí si byt za nekřesťanské peníze, který mu doslova padá na hlavu. Jak ale poznat, kdo je k vám upřímný, nechce vás obrat o roky spořené finance a nabízí vám opravdu kvalitní nemovitost, ve které můžete budovat zázemí? Zapomeňte na pochybné inzeráty a raději se obraťte na profesionála, kterým je Pražská správa nemovitostí.

Byt jedině od profesionálů

Pražská správa nemovitostí, neboli PSN není na trhu s realitami rozhodně žádným nováčkem, ba naopak se zde vyskytuje déle než 24 let a nutno podotknout, že má na svém kontě jen samé úspěchy. Především v Praze jste jistě několikrát viděli stavbu, za kterou stojí právě tato společnost. PSN nabízí přes 850 bytů po celé Praze, Kladně, Pardubicích, Hradci Králové a mnoha dalších městech, kde byste chtěli najít svůj domov, nebo kde plánujete dlouhodobě zůstat. To ovšem zdaleka není všechno, Pražská správa nemovitostí má ve svém rozsáhlém repertoáru také řadu nebytových prostor, díky kterým si konečně otevřete vlastní kancelář nebo budete pouze investovat své peníze. Ať už se rozhodnete pro koupi bytu v Praze či okolí nebo dáte zázemí své firmě, Pražská správa nemovitostí je jasnou volbou!

Kupte si byt v Praze od profesionálů, autor: psnKupte si byt v Praze od profesionálů, autor: psn

Článek Prodej bytů v Praze, prostřednictvím Pražské správy nemovitostí byl publikován 19. května 2015 v 15.30 v rubrice Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...