Odolný zahradní nábytek? Máme bezva tipy!

Tagy:  nábytek, bydlení, léto, ratan, umělý ratan, kov, dřevo

Sponzorované odkazy:

Odolný zahradní nábytek? Máme bezva tipy!

Každý, kdo má zahradu nebo alespoň prostornou terasu či venkovní altán, by měl tento prostor využít na maximum. Okolí domu je jednak pastvou pro oči, ale především by se mělo stát využitelným místem, kde lze trávit dny a večery. Obzvláště v letníc dnech je zahrada darem, který můžete využívat dennodenně. Pro odpočinek na zahradě je nezbytností samozřejmě zahradní nábytek. Jak ale vybrat takový, který bude odolný, komfortní a ještě bude skvěle vypadat? Máme pro vás pár senzačních tipů, které vás jistě nadchnou.

Ratan pro každou zahradu

Pokud sháníte takový zahradní nábytek, který se bude hodit ke každému tipu domu nebo chalupy, bude odolný vůči vnějším nepříznivým vlivům a bude vypadat stále skvěle, pak byste si měli obstarat nábytek z ratanového dřeva. Je sice o něco dražší, ale investice do ratanového nábytku se skutečně vyplatí. Ratan je totiž nejenom velice komfortní, ale na první pohled stylový a především nadčasový. Moderní tak bude dnes, zítra i za deset let.

Levnější varianta k ratanu

Jak bylo již zmíněno, ratanový nábytek není zrovna tou nejlacinější variantou a pokud potřebujete investovat do jiných b´oblastí domu, než je právě zahrada a konkrétně její části, pak se zaměřte na poměrně povedenou náhražku ratanu, kterou je umělý ratan. Ten je vyroben z vysoce odolných vláken, jež na první pohled velmi připomínají klasický dřevěný ratan. Nábytek je minimálně o polovinu levnější a navíc vydrží i krupobitý, silné deště a dokonce sněhové závěje. Podívejte se na umělý ratan například na e-shopu neimanmarcus.com, kde si jistě vyberete vhodnou variantu přesně pro vás a vaši zahradu.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Kov, co vydrží

Dřevěný nábytek je na zahradě nejkrásnější, o tom není pochyb, ale musíte jej také umět řádně uržovat, aby zůstal jako nový i po dešti nebo ochlazení. Se dřevem to zkrátka není žádná legrace a pokud se bojíte, že se vám dřevěný nábytek brzy zničí, vsaďte na odolnější materiál. Kov je variantou nejenom pro nezkušené kutily, ale takén pro ty, co si nechtějí zahradní nábytek pořizovat co pár let anebo jej významně udržovat. A že je kovový nábytek nepohodlný a na zahradu plnou květin se příliě nehodí? Pak se podívejte na novinky e-shopu luisaviaroma.com a přesvědčte se o opaku. Například toto exkluzivní houpací křeslo je pastvou pro oči.

Autor: luisaviaroma.comAutor: luisaviaroma.com

Článek Odolný zahradní nábytek? Máme bezva tipy! byl publikován 13. září 2017 v 15.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...