Venkovní nábytek 4x jinak

Tagy:  exteriér, nábytek, bydlení, zahradní nábytek, dřevo, kov, mramor

Sponzorované odkazy:

Venkovní nábytek 4x jinak

Jaro si žádá radikální úpravy zahrady, jež vám mohou zabrat opravdu mnoho času a také vás stát značné úsilí. Během zimy zahrada a okolí domu značně zpustne, proto neváhejte a vrhněte se na pozemek již v těchto dnech. Vedle úpravy trávy, vytrhávání plevele a zasazováním nových rostlin a plodin je třeba svoji pozornost zaměřit také na nábytek a dekorace. Ano, i exteriér podléhá klasickým trendům, což byste měli mít na paměti. Máme pro vás pár skvělých tip, díky nimž dodáte zahradě punc novoty.

Skvělou inovací, která je velmi nenáročná na aplikaci a následnou údržbu je například klasická houpací síť. Možná jste se s nimi setkali již v mládí a teď vám na zahradě chybí. Avšak vy i vaše děti si s houpací sítí můžete užít mnoho zábavy a rovněž odpočinku. Houpací sítě jsou navíc k sehnání za bezva ceny, jež rozhodně nezruinují váš rodinný rozpočet. Na e-shopu NORDSTROM.COM najdete mnoho houpacích sítí za super ceny, a to například již od 1 005 korun za kus.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Zahradní nábytek by na zahradě samozřejmě neměl chybět. Okolí domu totiž není jen okrasou nebo místem pro pěstování rajčat a květin, ale právě na zahradě můžete plánovat večírky, grilování a setkávat se jak s rodinou, tak přáteli. Bez zahradního nábytku se proto neobejdete. Skvělou volbou pro dekoraci i odpočinek jsou například tato originální houpací křesla z kovu. Svým pohodlím vás nadchnou a vzhledem se hodí k modernímu domu, ale také k dřevěné roubence. Cena houpacího křesla v tomto provedení je na e-shopu LUISAVIAROMA.COM 69 310 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Většina lidí v případě zahradního nábytku preferuje dřevo nebo kov a spíše přírodní materiály. Pokud však chcete pro svůj pozemek trochu něco jiného a netradičního, pak vás jistě zaujmou novinky značky Raised. ta přichází s taburetky a odkládacími stolky pro terasy, verandy a zahrady, jež jsou netradiční svým oválným tvarem, ale především barvou a materiálem. Futuristické kůly seženete v několika provedení, a to již od 3 010 korun za kus.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Na co byste v případě zařízení zahrady neměli zapomenout, je například kámen a také mramor. Ten je možná cenově dražší, než jste si představovali, nicméně jeho pořízení se pro anglickou zahradu vskutku vyplatí. Mramorový nábytek vám vydrží desítky let a především bude vypadat stále skvěle. Podívejte se na e-shop NEIMANMARCUS.COM, kde si pro svůj pozemek mramorové kousky jistě vyberete. Jejich cena se pohybuje od 19 000 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek Venkovní nábytek 4x jinak byl publikován 15. dubna 2017 v 19.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...