Jak oživit stěny? Máme pro vás skvělé tipy

Tagy:  dům, interiér, bydlení, barvy, doplňky, dekorace

Sponzorované odkazy:

Jak oživit stěny? Máme pro vás skvělé tipy

Bydlení by mělo být útulné a pro každého představovat pravý domov, kde se budete cítit naprosto uvolněně a skvěle. To samozřejmě záleží na mnoha okolnostech a jednou z nich je beze sporu design. Někdo preferuje jednoduchý skandinávský styl nebo organiku, jiní milují dřevo všude kolem. Jak si své bydlení zařídíte je čistě na vás, nicméně byste nikdy neměli zapomínat na stěny. Pokud budou hole, bydlení bude neútulné a studené. A jak stěny osvěžit a dodat jim styl? Máme pro vás pár bezva tipů!

Zapojte ratolesti

Při obstarávání ozdob na zdi můžete zapojit I své děti nebo vnoučata. Možná vám to přijde nevhodné, ale divili byste se, jak krásné výtvory dovedou děti vyrobit. Řeč není pouze o obrazech a nástěnných malbách, ale také o nejrůznějších plastikách ze sádry, o reliéfech anebo o květináčích, co se dají pověsit na zeď. Děti jsou ve školkách a různých zájmových skupinách velmi kreativní, proto je do projektu “ozdoby na stěny” rozhodně směle zapojte.

Autor: CRATEANDBARREL.COMAutor: CRATEANDBARREL.COM

Místo obrazů fotografie

Pokud si nepotrpíte na malby a obrazy a nebo jich doma máte již dost, zaměřte se na svoji rodinu a přátele. Pořiďte si fotografie, které by doma také neměly chybět. Buď můžete jednotlivé fotky zarámovat nebo vložit za sklo anebo pořídit zajímavé koláže. Kdo se na nich objeví je na vás.

Nakupujte s vkusem a originalitou

Jakmile jde o obrazy a celkové bytové dekorace, měli byste myslet na originalitu a vkus. Můžete si samozřejmě obstarat obraz z Ikea nebo jiného obchodu, kde jsou jich stovky jeden jako druhý, nicméně pak se vám snadno může stát, že ten samý kousek objevíte u sousedky nebo kamarádky. V případě obrazů buďte proto originální a nechejte si namalovat něco speciálně pro vás anebo zavítejte do galerie. Obrazy přitom nemusejí stát desítky tisíc korun, pořídíte je i za příjemné ceny.

Autor: NOVICA.COMAutor: NOVICA.COM

Článek Jak oživit stěny? Máme pro vás skvělé tipy byl publikován 23. března 2017 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...