Jak vybrat moderní zastřešení bazénu?

Tagy:  bazén, zastřešení bazénu, klasi, monaco, casablanca, zastřešení na zeď

Jak vybrat moderní zastřešení bazénu?

Snem téměř každého člověka je vlastnit baráček na okraji města, kde je klid, soukromí a rodinná pohoda doslova dýchá ze všech koutů. Pokud patříte k těm, co si své přání splnili a dům si postavili anebo jste se stali šťastnými dědici pozemku, pak byste jej měli využít na maximum a zahradu si připodobnit k obrazu svému. Kromě terasy, pergoly na grilování a nějakého toho záhonku a stromů by vám neměl chybět bazén.

V dřívějších letech byl domácí bazén považován za jakýsi symbol luxusu a nadstandardu, který si mohla dovolit opravdu jen „honorace“. Dnes jsou ale bazény cenově dostupné i průměrné populaci a pakliže chcete své letní dny zúročit na maximum a užít si je jako byste trávili dny v přepychovém hotelu, pak se bez bazénu jednoduše neobejdete. Ovšem bazén s sebou vedle zábavy a potěšení přináší také starosti spojené s pravidelnou údržbou. Pakliže zvolíte venkovní bazén, musíte počítat s nepřízní počasí a také se všudypřítomnou přírodu, díky níž se úhledně vypadající zahradní doplněk může rázem proměnit v zalesněný rybníček. Jak předejdete poškozování a znehodnocování investice,spojené s pořízením bazénu? Obstarejte si jako nezbytný doplněk moderní zastřešení bazénu.

Zastřešení Klasik

Klasickou a pravděpodobně tou nejjednodušší variantou zastřešení bazénu j zastřešení klasik. To je odolné vůči povětrnostním vlivům a váš bazén dokonale ochrání během celého roku, ať už pere slunce nebo „padají trakaře“. Jeho půlkruhový tvar navíc kopíruje samotný bazén a na zahradě působí jemným a nenuceným dojmem. Toto zastřešení vám proto překážet rozhodně nebude.

Zastřešení klasik pro každou zahradu. Autor: albixon.czZastřešení klasik pro každou zahradu. Autor: albixon.cz

Zastřešení Casablanca Infinity

Zastřešení klasik můžete vidět na většině zahrad, neboť se jedná o tradiční druh zastřešení venkovních bazénu. Pokud však preferujete elegantní styl a minimalismus, pak je přesně pro vás stvořeno zastřešení Casablanca Infinity. To je velmi decentní, o poznání úspornější svým prostorem a skvěle se bude vyjímat i na menší zahradě.

Minimalistické a elegantní řešení. Autor: albixon.czMinimalistické a elegantní řešení. Autor: albixon.cz

Zastřešení Monaco

Předchozí varianty vám dokonale zabezpečí venkovní bazén, nicméně jakmile jej přikryjete, veškeré radovánky končí. Co ale dělat v případě, chcete-li si užívat vody a odpočinku u bazénu také mimo letní sezónu? V takovém případě vsaďte na zastřešení Monaco, jež vám umožní trávit čas u bazénu a v jeho okolí kdykoliv budete chtít. Nebylo by příjemné číst si román v plavkách, koupat se v teplé vodě a přitom sledovat zasněženou krajinu?

Bazén a odpočinek nejenom v létě. Autor: Autor: albixon.czBazén a odpočinek nejenom v létě. Autor: Autor: albixon.cz

Zastřešení na zeď

Velmi vyhledávanou a oblíbenou variantou je také zastřešení na zeď, kdy máte díky chytrému a praktickému mechanismu vše pěkně pod jednou střechou. Bazén tak může navazovat na terasu ale také například na zimní zahradu. Volba je čistě na vás a zde si můžete zvolit, jaká varianta z možností zastřešení vám bude nejlépe vyhovovat.

Zastřešení na zeď jako praktické řešení. Autor: albixon.czZastřešení na zeď jako praktické řešení. Autor: albixon.cz

Článek Jak vybrat moderní zastřešení bazénu? byl publikován 16. ledna 2017 v 23.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...