Jaké jsou možnosti amerických hypoték?

Jaké jsou možnosti amerických hypoték?

Hypotéky obecně jsou velice populárním druhem finančního produktu. V poslední době se však do popředí zájmu mnohých žadatelů o peníze dostávají americké hypotéky. Určitá variace klasického modelu, která je daleko benevolentnější. Hypotéka tohoto typu je v jednoduchosti definována nějak takto – úvěr, jehož splátkové podmínky a úrokové sazby vychází z hypotéčních půjček, jejich profinancování ale není jakkoliv limitováno. Ano, znamená to, že americká hypotéka je bezúčelová a lze využít k čemukoliv.

A jaké možnosti přináší tento druh peněžního produktu? O tom vám něco více sdělíme v následujících řádcích.

Americká hypotéka šitá na míru

Základem všeho je volba správného řešení. Každý člověk má odlišné požadavky a potřeby, které je třeba promítnout do výběru ideální hypotéky. Z hlediska možnosti jakéhokoliv nastavení se můžete rozhodovat na základě dvou parametrů.

  • Velikost úvěru
  • Celková doba splatnosti

Někdo si vystačí s částkou 1 000 000 Kč, jiný potřebuje získat trojnásobek, ať už tyto peníze jsou na bydlení nebo jiné aktivity. Rozložením splátek na odpovídající časové období docílíte nenáročných měsíčních závazků, jež váš rodinný rozpočet nikterak neomezí.

Jak se dopracovat k nízké úrokové sazbě?

Ta je samozřejmě dalším klíčovým údajem jakéhokoliv hypotéčního úvěru. Pakliže nemáte dostatek času, poptávat jednotlivé poskytovatele osobně, vydejte se cestou jednoduchosti a nenáročnosti. Pomoci vám k tomu může srovnání amerických hypoték v podání specializovaného internetového serveru.

Na jediném místě naleznete nabídky od všech prověřených a velkých společností, které jsou aktuální. Pak vám již nic nebrání v tom, seřadit si jejich seznam podle parametrů, jimž dáváte přednost. Výběr americké hypotéky bude šitý na míru, ale hlavně bude nejvýhodnější, což zpozorujete na první pohled.

Americká hypotéka ČSOB a ostatní

Využijte maximální potenciál americké hypotéky, jejíž nabytí je spojeno s ručením nemovitosti. Oprostěte se od mnohých administrativních úkonů a dejte zelenou nejlepšímu řešení na trhu. To v mnohých případech prezentuje americká hypotéka ČSOB, u níž úroková sazba započíná na hranici 7,59 %. Těšit se lze kupříkladu na bezplatné vyřízení, možnost mimořádných splátek a mnohé další věci.

Abychom při představení tohoto bankovního produktu byli co nejobjektivnější, přinášíme praktický výběr ze tří často vyhledávaných hypoték.

Název hypotéky

Úrok od

Doba splatnosti

Výše hypotéky

Americká hypotéka ČSOB

7,59

36 – 240 měsíců

200 000 Kč – 5 000 000 Kč

FIO americká hypotéka

5,19 %

60 – 240 měsíců

300 000 Kč – 7 000 000 Kč

Raiffeisenbank – americká hypotéka

3,99 %

60 – 240 měsíců

300 000 Kč – 5 000 000 Kč

Objevte kouzlo novodobé americké hypotéky a naplňte své potřeby v plné míře.

Článek Jaké jsou možnosti amerických hypoték? byl publikován 22. září 2016 v 00.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...