Je tu jaro, pusťte si do bytu sluníčko!

Je tu jaro, pusťte si do bytu sluníčko!

Ale jen tolik, kolik opravdu chcete. Okenní žaluzie vám umožní regulovat intenzitu světla a můžete jimi báječně doladit svůj interiér.

Na jaře ožívá příroda a přes jarní únavu i většina z nás. Může za to jarní slunce, které po zimě nabírá na intenzitě a zásobuje lidský organismus větším množstvím vitamínu D.

Ten je nepostradatelný pro správnou tvorbu kostí a zubů, prevenci srdečních chorob a posilování obranyschopnosti. Ne nadarmo se říká, že kam nemůže slunce, tam chodí lékař.

Žaluzie do každého okna i interiéru

Pokud ale potřebujete pracovat a u stolu vás oslňují sluneční paprsky, není to ideální. Stejně jako když máte ložnici na západní stranu a slunce vám pár hodin před spaním pokoj vytopí na vyšší teplotu, než je vám příjemné.

Situaci můžete vyřešit závěsy, u těch ale o denní světlo přijdete úplně. Lepší variantou jsou proto interiérové žaluzie. Na trhu je široká nabídka tvarů, materiálů i barev, například český výrobce K-system nabízí mimo jiné:

  • žaluzie do obloukových oken,
  • bambusové žaluzie,
  • vertikální žaluzie,
  • třásňové závěsy.

Zastíní i rozdělí místnost

Vertikální žaluzie jsou ideální k zastínění velkých ploch, například francouzských oken. Můžete je také využít v interiéru k předělení místnosti. To se hodí zejména v bytech, kde je kuchyň propojená s obývacím pokojem nebo ložnice slouží zároveň jako pracovna.

Na rozdíl od závěsů jsou tyto vnitřní žaluzie složeny z lamel, které se mohou naklápět o 180 °C. Nepřipraví vás tedy o světlo, zároveň ale umožní regulovat jeho intenzitu.

Lamely si můžete vybrat z široké nabídky materiálů i barev, K-system dokonce nabízí možnost potisku. Vaše žaluzie tak ozdobí například profesionální fotografie z fotobanky nebo fotka vašeho domácího mazlíčka.

Český výrobce, světová kvalita

Česká firma K-system vyrábí a prodává stínící techniku už od roku 1991. Kromě žaluzií (interiérových i venkovních) nabízí i sítě do oken a pro zkušené výrobce není problém žádný požadavek. Pokud tedy toužíte po kanárkově žlutých žaluziích nebo potřebujete zastínit kastlová okna, neváhejte se na firmu K-system obrátit.

Článek Je tu jaro, pusťte si do bytu sluníčko! byl publikován 1. dubna 2016 v 17.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...