Krása dřevěných žaluzií Bematech spočívá v materiálu, který dýchá

Krása dřevěných žaluzií Bematech spočívá v materiálu, který dýchá

V oblasti výroby stínicí techniky se ze všech přírodních materiálů dřevo používá nejčastěji, a to nejen pro jeho dobré vlastnosti. Svou roli v tom hraje obliba přirozeného vzhledu dřeva, tedy struktura, barevnost a typická kresba, která je pro každou odrůdu dřevin specifická. To vše z dřevěných žaluzií dělá nadčasový interiérový prvek, který z pohledu ceny patří k exkluzivním typům stínicí techniky.

Kousek Afriky u vás doma

Firma Bematech se výrobou vnitřních žaluzií ze dřeva zabývá už několik let. Díky vlastnostem materiálu používá k výrobě exotické dřevo z africké vrby Abachi, listnatého stromu dorůstajícího do výšky 50 m a až dvou metrů v průměru. Bematech tento materiál používá především pro jeho lehkost a měkkost, což je pro výrobu žaluzií důležité.

Interiér s dotekem přírody

Kolekce dřevěných žaluzií Bematech čítá přes 100 druhů lamel s rozmanitou povrchovou úpravou a barevností. Lamely z africké vrby Abachi moří, aby zdůraznili podstatu dřevěného dekoru, který snadno sladíte s dalšími přírodními prvky interiéru, jako je podlaha nebo nábytek. V Bematechu si navrhli vlastní kolekci odstínů, ve kterých  dřevěné žaluzie nabízí. Díky vlastní lakovací lince pracují na přání zákazníků i s barvami ze vzorníku RAL a NCS. Jednotlivé lamely propojují páskou nebo žebříčkem, jejichž paleta barev obsahuje 25 odstínů.

Žaluzie dělají okno

Vlastní výroba stínící techniky Bematechu dovoluje dodávat zákazníkům dřevěné žaluzie na míru oken, dveří, balkonů nebo jiných zadaných rozměrů. Předem dané jsou maximální výška a šířka produktu. V případě horizontálních dřevěných žaluzií je to 3600mm (š) a 3500mm (v). Přesně definovaná je i šířka dřevěných lamel, a to 25, 35, 50, 70 mm.

Péče o živý materiál

Dřevěné žaluzie se hodí ke stínění domácností a kanceláří nebo k rozdělení prostoru na soukromé zóny a malá zákoutí. Při jejich výběru mějte na mysli, že přírodní materiály reagují na zvýšenou vlhkost, okolní teplotu i vliv slunečního záření. Dopad působení těchto vnějších vlivů jsou v Bematechu schopni částečně zmírnit speciální úpravou povrchu. Na přání ošetřují okenní žaluzie i nehořlavým nátěrem.

Ceník pro každé řešení

S ohledem na množství volitelných parametrů u produktů Bematech sestavují pro jednotlivé zakázky vlastní kalkulace. V cenové nabídce zohledňují požadavky na rozměry žaluzií, povrchovou úpravu a typ ovládání (manuální, motorické). Získejte prostřednictvím sítě regionálních partnerů nabídku na výrobu a montáž stínění zdarma.

Článek Krása dřevěných žaluzií Bematech spočívá v materiálu, který dýchá byl publikován 23. února 2016 v 22.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...