4 tipy na venkovní houpačky, křesla a židle

Tagy:  zahradní nábytek, židle, pohovky, křesla, houpačky, exteriér, léto

Sponzorované odkazy:

4 tipy na venkovní houpačky, křesla a židle

Mít vlastní dům, útočiště, kam se vrhnete pokaždé, když přijdete unaveni z práce, naštve vás kamarádka nebo kdy potřebujete jednoduše vypnout, je snem téměř každého člověka. Dům v sobě snoubí nejenom prostor, komfort a soukromí, ale také možnost být v souladu s přírodou, což vám panelák rozhodně neposkytne. Ať už vlastníte rozsáhlí pozemek nebo pouze drobnou zahrádku o pár metrech, neobejdete se bez stylového zahradního nábytku, který vám pokaždé nabídne svoji příjemnou náruč odpočinku.

Pro nedostatek místa

Pakliže na zahradě bojujete s prostorem a nemůžete si dovolit ji zaplnit sedací soupravou ani kompletem zahradního nábytku, je zde geniální řešení, které vás jistě potěší. Svého potěšení z odpočinku na čerstvém vzduchu se nemusíte vzdát ba naopak si pořídíte tuto trendy houpačku, jež pojme až 140 kilogramů živé váhy a potěší nejenom dospělé, ale také děti. V houpačce, kterou lze libovolně umístit na futra nebo střechu pergoly, budete neručeně odpočívat po náročném nedělním obědě, číst si oblíbený román nebo poslouchat relaxační muziku. Koupit ji můžete na e-shopu NORDSTROM.COM již za 4 810 korun, a to v několika barvách.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Odpočinek u bazénu

Pokud jste si již udělali tu radost a pořídili jste si bazén, pak nesmíte zapomenout také na zahradní nábytek, který by neměl být ledajaký. Pakliže si zrovna nepůjdete do bazénu zasportovat, pak se předpokládá a obzvláště v letních měsících, že si chcete odpočinout a nachytat nějaký ten bronz. Neforemná a především nekomfortní plastová lehátka tak vyměňte za dřevěný nábytek s praktickým polstrováním, kde se bude lenošit jedna báseň. Tuto venkovní lenošku seženete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM za 7 544 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Kam usadit návštěvu?

K létu a pobývájí na zahradě samozřejmě neodmyslitelně patří grilování, večírky a sešlosti s rodinou a přáteli. Vaši návštěvu však musíte přirozeně někam posadit. Zahradní nábytek už dávno není tím, co býval a na jeho výběr se klade stejný důraz jako při nákupu toho interiérového. Aby se vaše návštěva cítila příjemně a chtěla svoji účast na party zopakovat, usaďte ji do příjemných křesílek, která vás na e-shopu NEIMANMARCUS.COM vyjdou na skvělých 9 866 korun za kus.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

V souladu s přírodou

Jestli se něco na zahradu opravdu hodí, pak jsou to veškeré přírodní materiály, které dokonale splynou s venkovním prostředím. Plastový, skleněný nebo kovový nábytek je sice poměrně odolný, ale na zahradním pozemku působí jako „pěst na oko“. Místo toho raději vsaďte na osvědčené dřevo, tentokrát ve zcela jiné podobě, než ho máte doma v obývacím pokoji nebo ložnici. Na zahradu se nejlépe hodí ratanový nábytek, který působí jemným dojmem a zároveň vydrží dlouhé roky naprosto nepoškození. Pokud nevíte, kde ratan zakoupit, podívejte se na stránky e-shopu NEIMANMARCUS.COM, kde seženete nejenom křesla, lenošky, pohovky a židle, ale také stoly, stoličky nebo dokonce venkovní police. Cena soupravy je v tomto případě 72 395 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek 4 tipy na venkovní houpačky, křesla a židle byl publikován 30. srpna 2015 v 17.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...