Už máte na vaření tu správnou zástěru?

Tagy:  vaření, pečení, móda, bydlení, doplňky, nakupování

Sponzorované odkazy:

Už máte na vaření tu správnou zástěru?

Každá hospodyňka, která pro své nejbližší často vaří a peče moc dobře ví, jak snadné je se ušpinit. Pakliže máte na sobě staré triko a tepláky, nic se neděje, pokud ale během slavnostní večeře pouze nandaváte pokrmy, u čehož si zašpiníte své nejoblíbenější kalhoty, můžete mít snadno zkažený celý zbytek dne. Naše babičky moc dobře věděl,y z jakých důvodů nosily zástěru, proto se tohoto „trendu“ nebojte a obstarejte si takovou, která bude praktická a ještě k tomu slušivá. A že nevíte, kde takovou domácí zástěru sehnat? My vám dáme několik skvělých tipů!

Omyvatelná varianta

Zástěra samozřejmě slouží k tomu, abyste od omáček a marmelád ušetřili svůj krásný oděv a doplňky, nicméně musíte počítat s tím, že i zástěra se může umazat tak, že ji budete muset ihned hodit do koše s prádlem. Pakliže nechcete po každém vaření obědu nebo pečení nedělního dezertu prát, pořiďte si praktickou variantu s omyvatelným povrchem, který snadno setřete hadříkem a zástěra opět září jako nová. Tento model ve stylu klasické šachovnice pořídíte na e-shopu NEIMANMARCUS.COM již za skvělých 377 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Návrat retra

Retro znamená jakýsi návrat něčeho z minulosti a v oblasti módy se jedná vždy o takové kousky, které byly v dřívějších letech neuvěřitelným trendem. Typickými retro motivy jsou takové prvky, které se objevovaly v 60. a 80. letech. Znaly je tak velmi dobře naše babičky a také rodiče. Pakliže i vás zachvátila retro móda, která se nyní objevuje všude kolem, a to nejenom v módních buticích, obstarejte si tuto stylovou zástěru s kubistickými motivy, ve které se bude vařit a péct o poznání příjemněji. Pořídit ji můžete na e-shopu FINNISHDESIGNSHOP­.COM za 1 160 korun.

Autor: FINNISHDESIGNSHOP.COMAutor: FINNISHDESIGNSHOP.COM

Praktická sukně na vaření

Klasická zástěra se zavazuje jak za krkem, tak okolo pasu a působí jako jakési šaty, které chrání kompletně celý oděv, vyjma rukávů, které je ideální vyhrnout nebo vůbec nemít. Pakliže je vám tento druh šněrování trochu nepříjemný a raději byste na sobě měli něco pohodlnějšího a příjemnějšího, pak si pořiďte pouze šněrovací sukni na vaření, která chrání spodní část těla, a to nejenom před špínou, ale také před spálením o troubu. Například tuto exkluzivní barevnou variantu můžete koupit na e-shopu FINNISHDESIGNSHOP­.COM za 1 420 korun.

Autor: FINNISHDESIGNSHOP.COMAutor: FINNISHDESIGNSHOP.COM

Pastva pro oči

Můžete se pyšnit partnerem, který vás miluje každým kouskem a nejraději by vás neustále sledoval? Pak zapomeňte na neforemné a absolutně anti sexuální zástěry na šněrování za krk a raději si obstarejte něco, co jej potěší. Skvělou volbou je například tato krajková zástěra od značky Agent Provocateur, která je natolik svůdná, že v ni večeři možná ani nestihnete dovařit. Počítejte však s tím, že taková zástěra vás neochrání ani před popálením, ani před špinavými hrnci. Pořídit ji můžete na e-shopu SHOPBOP.COM za 1 680 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Článek Už máte na vaření tu správnou zástěru? byl publikován 3. dubna 2015 v 18.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...