Vychytávky na zahradu, které usnadní práci a skvěle vypadají!

Tagy:  vychytávky na zahradu, doplňky, náčiní, zástěra, grilování, chladnička

Sponzorované odkazy:

Vychytávky na zahradu, které usnadní práci a skvěle vypadají!

Zahrada je pro spoustu žen něčím víc, než jen kusem zeleného pozemku. Stejně tak, jako dbáte na úklid domácnosti, potrpíte si na moderní interiér a chcete se doma cítit maximálně uvolněně, tak i zahrada podléhá těmto standardům a práce na ni navíc působí jako dokonalá forma relaxace po náročné práci či v nepříliš dobrém psychickém rozpoložení. Inspirujte se stylovými zahradními vychytávkami, které vám usnadní spoustu práce a navíc vám i vaši zahradě budou maximálně slušet.

Praktická zástěra

Každá dobrá hospodyňka a kuchařka vlastní ve své kuchyni alespoň jednu zástěru. Proč si tedy nepořídit podobnou vychytávku na zahradu, kde jejích služeb opravdu využijete. Zahradní zástěra má praktické kapsy, kam uschováte nůžky, kleštičky, hadříky a jiné vymoženosti, které při práci na zahradě potřebujete mít stále při ruce. S tímto originálním doplňkem, který seženete v mnoha barevných variantách, budou veškeré zahradní činnosti hračkou.

Pořiďte si praktickou zahradní zástěru, autor: paradnidarkyPořiďte si praktickou zahradní zástěru, autor: paradnidarky

Grilovací doplňky

K létu patří zcela neodmyslitelně grilování a každý, kdo vlastní zahradu, si jej v tomto úchvatném ročním období dopřává plnými doušky. Ovšem vysoké teploty a parna nejsou pro čerstvé suroviny, obzvláště pak pro maso, dvakrát ideální. Předejděte zdravotním a žaludečním problémům a pořiďte si praktickou mini chladničku, určenou speciálně pro grilování. Zde uložíte marinované maso, zeleninu, klobásy a další pochutiny, které zůstanou dlouho čerstvé a zdravé.

Mini chladnička ochrání syrové maso, autor: kuchynedumazahradaMini chladnička ochrání syrové maso, autor: kuchynedumazahrada

Něžné náčiní

Patříte k milovnicím barev a rády se jimi neustále obklopujete? Pak vás rozhodně zaujme tato roztomilá zahradní sada, určená ryze pro ženskou populaci. Stylový plastový košíček z omyvatelného materiálu a příjemnou rukojetí v sobě skrývá vychytávky, kterými snadno vyplejete záhon, zasadíte sazenice či ostříháte zvadlé květiny. Košíček je lehký, variabilní a tak jej můžete mít stále u sebe. V případě, že jej zrovna nebudete potřebovat bude na vaší krásné zahradě sloužit jako dekorace.

Ryze ženská záležitost, autor: gizmoRyze ženská záležitost, autor: gizmo

Článek Vychytávky na zahradu, které usnadní práci a skvěle vypadají! byl publikován 8. července 2013 v 12.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...