Jaro začíná aneb co si pořídit na terasu či zahradu?

Tagy:  terasa, balkon, nábytek doplňky, jaro, exteriér

Sponzorované odkazy:

Jaro začíná aneb co si pořídit na terasu či zahradu?

Jaro je, dle kalendáře, v plném proudu a pokud vlastníte zahradu, terasu nebo alespoň balkón, pak jistě i na vás přišla potřeba začít pečovat o exteriér, který je po dlouhé zimě neuvěřitelně zanedbaný. Jak to tak bývá každý rok, musíte nejprve odstranit nepořádek a spravit napáchané škody po mrazech a následně přichází ta příjemnější část, v podobě pořizování nových kousků, které venkovnímu prostředí dodají na modernu a novotě. Nevíte, čím zahradu letos oživit? Pak se podívejte na žhavé novinky, které jistě oceníte vy i celá rodina.

Myslete na odpočinek

Zahrada by měla být líbivá pro oko a sloužit jako krásné okolí vaší nemovitosti, nicméně většina lidí ji využívá také pro své potěšení, které spočívá především v relaxaci. Pergolu s grilem, terasovou dlažbu, lehátka u bazénu a stolek na občerstvení už dávno máte, co si tedy pořídit tentokrát? Doveďte odpočinek na zahradě k dokonalosti a obstarejte si stylovou houpací síť, o kterou se s dětmi budete ještě hádat. na e-shopu FREEPEOPLE najdete několik kousků, které jsou přirozené, skvěle ladí se dřevem a rostlinami a přitom disponují neuvěřitelným pohodlím. Houpací síť vás vyjde na 6 285 korun.

Autor: FREEPEOPLEAutor: FREEPEOPLE

Grilujte i na balkoně

Neměli jste doposud štěstí na domeček se zahradou a tak si musíte vystačit s méně prostorným balkonem? I ten lze ale využít na maximum a pěstovat na něm květiny, zeleninu či dokonce ovoce a také si můžete s přáteli ogrilovat slušnou večeři. Klasický gril na balkon pravděpodobně nevměstnáte, nicméně společnost Supagrill letos přichází s novinkou v podobě menšího stolního grillu, který griluje stejně tak kvalitně, jako je profesionální kolegové, vejde se na menší plochy a navíc má překrásný design. Jistě vás zaujme i jeho cena, která je na e-shopu THEHUT pouhých 2 640 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Nářadí pěkně pohromadě

Každý rok si, při opětovném hledání nářadí, říkáte, že jej budete dávat pouze na jedno místo, čímž si ušetříte spoustu času a námahy, přičemž nadcházející sezónu opět tápete, kde jsou hrabičky a motyka? Pak se přestaňte trápit a obstarejte si praktickou sadu, díky které budete mít veškeré pomůcky na pletí záhonu a sázení rostlin pěkně pohromadě. Společnost Flamant přichází s jarní novinkou v podobě praktického koženého pouzdra, které je variabilní a snadno přenosné a navíc v sobě snoubí vše pro péči o vaši zahrádku. Pomůcky pořídíte na e-shopu firmy FLAMANTSHOP za 1 566 korun.

Autor: FLAMANTSHOPAutor: FLAMANTSHOP

Přirozené prvky pro vaši zahradu

Posledních letech se do módy dostal opět plastový nábytek. Ten je sice moderní a poměrně praktický, nicméně v přírodě může, lidově řečeno, působit jako pěst na oko. Pakliže preferujete přirozenost a máte rádi přírodní prvky, pak se zaměřte na nestárnou klasiku v podobě ratanu. Ratanový nábytek je krásný za každých okolností a navíc neuvěřitelně nadčasový. Radost vám tak budete dělat dnes, zítra i za desítky let. K ratanovým křeslům, pohovkám nebo židlím si nyní obstarejte také menší stolečky, na které lze odložit drobnost jako jsou pokrmy, pití nebo kniha. Tento ratanový stolek pořídíte na e-shopu NEIMANMARCUS za 3 433 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Článek Jaro začíná aneb co si pořídit na terasu či zahradu? byl publikován 27. března 2015 v 17.00 v rubrice Nábytek, Dům, Doplňky a Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...