5 tipů na lampy, které nepřehlédnete

Tagy:  lampičky, lampa, dekorace, bydlení, byt, dům, interiér, design, bytový design

Sponzorované odkazy:

5 tipů na lampy, které nepřehlédnete

Máte-li ve svém bytě nebo domě nedostatek oken, tudíž i denního světla, nezbude vám, než sáhnout po umělém osvětlení, které je jednak jeho dokonalou náhražkou a navíc plní funkci bytového doplňku. Lustry a lampy již dávno neslouží pouze jako zdroj světla, proto se zaměřte na lampy, jež vám budou skvěle sloužit a navíc dokonale dozdobí interiér.

Metalické odstíny jsou hitem letošní sezóny a rozhodně se v následujících měsících, možná i letech, nehodlají stáhnout do ústraní. Pakliže chcete svoje bydlení trochu oživit, aniž byste museli rekonstruovat či si pořizovat zbrusu nový a nákladný nábytek, obstarejte si stylové doplňky, které tuto úlohy hravě zvládnou. Ideální volbou je například tato pozlacená lampa, jež se hodí jak ke dřevu, tak k jednoduchému skandinávskému stylu či oblým liniím. Lampu pořídíte na e-shopu FINNISHDESIGNSHOP za 5 695 korun.

Autor: FINNISHDESIGNSHOPAutor: FINNISHDESIGNSHOP

Co v interiérech opět začíná objevovat, jsou stylové nápisy, které mohou, ale také nemusejí prozrazovat charakter a náturu svých majitelů. Pakliže vám nápisy a obrázky nejsou cizí, pak si vedle obrazů, dekorativních polštářků, nejrůznějších koláží a třeba i ručníků, pořiďte stojací lampičky se svítícími nápisy, které jsou pro byt skvělým oživením. Ať už vsadíte na romantický nápis love nebo zvolíte spíše smile či peace, je zcela na vás. Lampičku pořídíte na e-eshopu LUISAVIAROMA za 2 510 korun.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

Zapomenout bychom neměli ani na fakt, že jisté osvětlení potřebují ve svých pokojích i ratolesti. Pakliže již vašim dětem není 5 let a pomalu rostou, měli byste zapomenout na kreslené postavičky z pohádek a raději jim obstarat něco stylového a především nadčasového, co jim v pokoji bude líbit dnes, ale i za několik let, až zase trochu povyrostou. Co říkáte například na zvířecí a rostlinné motivy z kolekce značky WOLF AND BADGER, která přichází s touto exkluzivní jarní kolekcí. Pořídit ji můžete v několika variantách, a to na stejnojmenném e-shopu za 2 135 korun.

Autor: WOLFANDBADGERAutor: WOLFANDBADGER

Infantilní postavičky a nejrůznější konkrétní vyobrazení se objevují nejenom na oblečení, ale nyní už i v interiérech. Jednoduchou lampu pořídíte prakticky v každém obchodě s bytovými doplňky a často už i v klasických supermarketech. Pokud ale chcete pro vaše bydlení něco extra, co na sebe strhne veškerou pozornost a stane se ústředním prvkem místnosti, pak se podívejte na nejnovější kolekci od značky LUISA VIA ROMA, která přichází s postavičkami které jsou nejenom vtipné, ale také svítivé. Lampičky pořídíte na e-shopu značky za 1 399 korun.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

Spousta lidí preferuje jednoduchý a čistý interiér, ve kterém převládají světlé barvy. Takové místnosti jsou sice trochu strohé a mnohdy studené, ale zase vás jen tak neomrzí a můžete je kombinovat prakticky s čímkoliv. Abyste se v takovém bydlení cítili komfortněji, pořiďte si výraznější bytové doplňky, které jej oživí a dodají mu styl. Co říkáte například na tuto exkluzivní lampičku, na které autor s barvami rozhodně nešetřil. Pořídíte ji na e-shopu LUISAVIAROMA za 3 299 korun.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

Článek 5 tipů na lampy, které nepřehlédnete byl publikován 22. února 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...