Barevné dřezy do kuchyně

Tagy:  dřezy, dřez, mytí nádobí, kuchyně, kuchyňská linka, granitové dřezy, barevné dřezy, keramické dřezy

Sponzorované odkazy:

Barevné dřezy do kuchyně

Barevné dřezy vám doslova prozáří kuchyni, dodá jí šťávu a navíc je mimořádně odolný vůči namáhání, takže vám v kuchyni vydrží dobrých desítek let. Vyrobit kuchyňský dřez, který bude kvalitní, zdravotně nezávadný a hlavně barevný, není žádné sci-fi. Vybrat si můžete z keramických a kompozitních dřezů.

Barevné dřezy aneb z čeho vybírat

Jestli i vás už nebaví denně koukat v kuchyni do nerezového klasického dřezu, pořiďte si naprosto famózní novinku na trhu. Širokou škálu barev nabízí kompozitní materiál Linature. Právě takové dřezy se vám nebudou oškrabávat jako ty nerezové a navíc díky unikátní barvě, kterou si vyberete, budou barevně doplňovat kuchyňskou linku a další kuchyňské doplňky.
Existuje na výběr hned několik barevných typů dřezů. tzv. se zrnkovou granitovou strukturou, plně probarvené odstíny a aluminio úprava s kousky kovu, které na první pohled navozují jakýsi třpytivý dojem. Jestliže jste nároční uživatelé a toužíte po specifické barvě, Granito Plus nabízí takto možnost, nechat si na zakázku vyrobit dřez v barvě vzorku, který si vyberete a přinesete. Můžete tak sladit dřez s dvířkami kuchyně apod.

Ekologický materiál

Kompozitní materiál Linature je vyrobený z polyesterových pryskyřic, lněných vláken a speciálními minerálními plnivy s hygienickou povrchovou úpravou Antibacterias, který je 100% ekologický a recyklovatelný.
Tento materiál je odolný proti poškrábání a mechanickému použití a dokonce zvládne i teplotní šoky až 200°C. Můžete na něj používat nejrůznějších chemické přípravky a chemikálie – nepoškodíte ho, čisticí prostředky a co se týče potravin zanechávající skvrny (víno, káva, červená řepa), nic na něm nezůstane.

autor: Demeesterautor: Demeester

17 odstínů keramiky

Opět se do módy vrací léty prověřená a osvědčená glazovaná keramika. Např. firma Systemceram nabízí dokonce keramické dřezy a keramické pracovní desky v 17 různých barvách a odstínech. Barevná nabídka těchto dřezů ovšem není tak široká a pestrá jako je tomu u kompozitů, ale vybrat si máte z čeho.
Tyto dřezy jsou poměrně dražší, cena se liší a odvíjí podle glazur a energeticky náročnějšího výpalu. Jedná se o velice příjemné dřezy na dotyk a matným leskem, které si zajisté zamilujete i vy. Navíc jsou odolné proti nárazu a mají mimořádně vysokou tepelnou odolnost, jelikož se vypalují při teplotách nad 1 200°C. Můžete do nich tedy položit co nejvíc rozpálenou pánev nebo horký hrnec a dřez bude stále jako nový bez zanechaných stop. Hospodyňky také ocení snadnou údržbu a dlouhou životnost.

autor: Caseindyautor: Caseindy

Nerezové dřezy

Pokud toužíte zachovat vaší kuchyň s image nerezového dřezu, tak i v této kategorii si můžete vybrat v různých barvách – ve zlaté, měděné a antracitové barvě. Tyto dřezy mají jednoduchou údržbu a vysokou hygienickou úroveň, odolnost vůči nárazu a navíc jsou stoprocentně recyklovatelné.

Článek Barevné dřezy do kuchyně byl publikován 21. srpna 2014 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...