Exkluzivní postele - jakou si vyberete vy?

Tagy:  bydlení, nábytek, interiér, byt, dům, postel, čelo, kůže, dřevo, čalounění

Sponzorované odkazy:

Exkluzivní postele - jakou si vyberete vy?

Postel není pouze jakýmsi designovým kouskem nábytku, jako je tomu například u konferenčního stolku nebo komody. Vzhledem k tomu, že v ni trávíte až třetinu svého života a na její kvalitě závisí vaše zdraví a spánek, měla by být prostorná, bytelná a s prvotřídní matrací, díky které se budete každý den probouzet dorůžova. Vyberte si s řady exkluzivním postelí tu nejlepší a proměňte ložnici v ráj snů.

Kůže i v ložnici

Tato postel možná na první pohled působí velmi jednoduchým, až studeným dojmem, který by vás o jejím koupi rozhodně nepřesvědčil. Co vás ale možná zaujme, je čelo z pravé kůže, které je hypoalergenní, čili si tento model může pořídit i astmatik, který jinak na postel s čalouněným čelem, může zapomenout. Postel na vás čeká v prodejnách Create and Barrel za cenu 31 999 korun.

Autor: createandbarrelAutor: createandbarrel

Luxus pro jednoho

Žijete ještě sami a i noci trávíte spíše se svým vlastním já, než v objetí jiné osoby? Pak si dopřejte prodloužené lůžko od značky Chesterfield, která je luxusem sama o sobě. Již pohled na bělostný kousek působí exkluzivně, a to jste ještě nevyzkoušeli její bytelnost, jemný materiál a pohodlnou paměťovou matraci. Kdo by potřeboval manželskou postel, když je na světě tento unikátní skvost, který pořídíte na Heals za 78 000 korun.

Autor: healsAutor: heals

Jako na zámku

Zdobné prvky, spousta lesku a také zlata. Přesně tak vypadaly interiéry na zámcích, kde se princezny a vysoká šlechta povalovala v luxusních postelích a nadýchaných polštářích. Nová kolekce od značky Kingside se zaměřila na kovy a jejích užití především v ložnicích, kde nejsou tolik typické. Postel pořídíte za cenu 67 000 korun.

Autor: healsAutor: heals

Jednoduchost dřeva

A opět jsme u staré ověřené klasiky, kterou je samozřejmě dřevo a jeho nesmrtelnost. Pokud jste se doposud neztotožnili s čalouněním, kůží, kovem a podobnými vymoženostmi posledních let, pořiďte si jednoduchou dřevěnou postel, která prostě nikdy nezklame. A co vás navíc potěší, je příznivá cena, která se u Create and Barrel pohybuje okolo 22 000 korun. Na výběr máte z mnoha barevných odstínů, které budou ladit právě s vaším interiérem.

Autor: createandbarrelAutor: createandbarrel

Nevšední novinka

Naprosto dech beroucí novinkou, jsou exkluzivní postele od Thos Moser, které jsou naprosto dokonale srovnány se zemí. Značka věří na japonskou myšlenku, že by se člověk nikdy neměl vyvyšovat a proto je ideální spát, prakticky na zemi. O svá záda nebo zdraví ale nemusíte mít obavu, postel je vypodložena paměťovou matrací a také kvalitním dřevem, které zádům jedině prospívá. Zařiďte si ložnici ve stylu východu a buďte originální, jako nikdo jiný.

Autor: thosmoserAutor: thosmoser

Výměna čela

Značka World market přišla na trh s revoluční a velmi originální novinkou, která se okamžitě stala nepřekonatelným hitem na celém světě. Kouzlo spočívá ve vyměnitelných čelech postelí, díky kterým můžete vzhled ložnice pravidelně obměňovat, aniž byste si pokaždé museli pořizovat novou postel. Je libo květinové vzory, pruhy nebo dřevo? Možné je vše a záleží jen na vás, kdy se přidáte. Čelo pořídíte od 7000 korun.

Autor: worldmarketAutor: worldmarket

Článek Exkluzivní postele - jakou si vyberete vy? byl publikován 13. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...