8 tipů pro zkrášlení bytu

Tagy:  dům, bydlení, interiér, nábytek, doplňky, dřevo, sklo kov, barvy, motivy

Sponzorované odkazy:

8 tipů pro zkrášlení bytu

Delší dobu zvažujete, že by vaše obydlí mohlo projít menší obměnou? Pak zapomeňte na nákladnou a zdlouhavou rekonstrukci a raději bytu dodejte šmrnc pomocí nových kousků, které jsou stylové, nadčasové a jednoduše úchvatné. Je libo křeslo, stůl nebo jen nové nádobí? Sbírejte inspiraci a sestavte si vlastní kombinaci inovativních produktů.

Velmi často se v posledních letech v interiérech objevují realistické prvky zachycující konkrétní výjevy z života. Neurčité misky zvláštního tvaru tak vyměnily vtipnější varianty ve tvaru melounu, rajčete nebo třeba ryby, ze které můžete vaše oblíbené pokrmy rovnou servírovat na jídelním stole. Tyto a spousty dalších kusů nádobí pořídíte u Create and Barrel již od 299 korun.

Autor: createandbarrelAutor: createandbarrelAutor: createandbarrelAutor: createandbarrel

Dřeva není nikdy dost a obzvláště ne v nadčasových interiérech ve stylu Skandinávie, které jsou čím dál více populární na celém světě. Pokud jste si snad mysleli, že dřevo a přírodní materiály vyšly z módy a nahradil je nevzhledný plast nebo studené sklo, jste na omylu. Především dřevo v přírodním surovém stavu hlásí velkolepý comeback, proto byste jej do svého bydlení měli zakomponovat. Co říkáte třeba na tuto exkluzivní koupelnovou sadu od Bloomingsdales?

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Lampy mají v bytech a domech samozřejmě svůj určitý význam, nicméně postupem let se z nic stal jakýsi interiérový doplněk, který poslouží, ale zároveň musí vypadat skvěle. Podívejte se například na novou kolekci od Amara, která je nápaditá a hodí se ja do pracovny tak do dětských pokojů.

Autor: amaraAutor: amara

Chcete, aby váš byt vypadat exkluzivně a dýchala z něho luxusní atmosféra již při prvním vkročení? Pak vám rozhodně nesmí chybět křišťálový lustr od značky Le Broom. Nová kolekce lustrů je jemná, decentní a přesto naprosto nepřehlédnutelná. Takový kousek zastíní všechny ostatní prvky v místnosti.

Autor: healsAutor: heals

Retro kousky jsou zpět a spolu s nimi červená, bílá, černá a jejich vzájemné kombinace. Faktem je, že tyto barvy nikdy neomrzí, proto se nemusíte obávat, je do interiéru zakomponovat a když je řeč o retro nábytku a doplňcích, toto kulaté křeslo se stane klenotem. Koupit jej můžete v prodejnách Finnish design shop za 8799 korun.

Autor: finnishdesignshopAutor: finnishdesignshop

Květy jsou stále více v kurzu a to dokonce v jakémsi abstraktním podání, kdy působí spíše jako nevtíravý rostlinný motiv. Ten dokáže krásně oživit nudný obývací pokoj a dodat mu šmrnc, co mu roky chyběl. Křeslo skvěle vynikne vedle jednoduché béžové nebo hnědé sedací soupravy.

Autor: bedbathandbeyondAutor: bedbathandbeyond

Kovy se v domech objevují již desítky let, letos jsou ale extrémně v kurzu ty metalické, a to nejenom v oblečení. Stolek se skleněnou deskou a pozlacenou nohou je prototypem elegantního bydlení, které jde ruku v ruce se spoustou bílé barvy a oblými liniemi. Koupit jej můžete u Zincdooru za 5699 korun.

Autor: zincdoorAutor: zincdoor

Článek 8 tipů pro zkrášlení bytu byl publikován 11. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...