Letní zahradní party aneb co si pořídit?

Tagy:  party, grilování, večírek, venkovní akce, nádobí, jídlo, pití

Sponzorované odkazy:

Letní zahradní party aneb co si pořídit?

Zahradní party a ,,grilovačky" jsou nedílnou součástí tohoto překrásného období, kdy teploty sahají k tropickým výškám, na nebi není jediný mráček a vše se zdá být naprosto idylické. Pokud si i vy rádi dopřáváte společnost vašich blízkých a dobrého jídla a pití, obstarejte si pár nezbytných vychytávek, díky kterým bude venkovní sešlost na zahradě stylovější, vaření jednodušší a stolování praktičtější.

Omáčky všeho druhu

Steak přímo z grilu si vždy žádá nějakou tu omáčku nebo studený dip. Každý má ale jiné chutě a zatímco vy si potrpíte na kořeněné chilli, partner preferuje spíše jogurt a bylinky. Na stole by proto neměla chybět praktická sada mističek na omáčky, ať už studené nebo teplé, díky kterým si na své přijde každý a hosté budou mlaskat blahem.

Autor: flamantshopAutor: flamantshop

Olivy vždy po ruce

Velmi oblíbeným pokrmem se za poslední roky staly olivy, které sice v přímořských státech bodují od pradávna, ale do našich končin dopluly teprve před několika roky. Aromatický plod, obvykle doplněný lososem nebo mandlí je vynikající k masu, ale také jako drobná chuťovka mezi jednotlivými jídly a k vínu. Obstarejte si zajímavý tácek právě na olivy vlastnící také mističku na párátka, která vám pomohou s jejich konzumací.

Autor: uncommongoodsAutor: uncommongoods

Pořádná mísa na salát

Léto vyžaduje odlehčený jídelníček, ke kterému beze sporu patří saláty všeho druhu. Pokud k vám přijdou přátelé nebo rodina, případně obojí, těžko si vystačíte s menší miskou. Pro tyto příležitosti je ideální volbou praktická salátová nádoba s naběračkami, která pojme litry surovin, které navíc budete moci snadno servírovat.

Autor: uncommongoodsAutor: uncommongoods

Party nádobí

Každá party, oslava nebo grilování potřebuje také nějaké to mlsání, neboť společnost a jídlo jdou vždy ruku v ruce a obzvláště v případě, že pijete i alkohol. Abyste smažené a solené chipsy trochu odlehčili, přidejte k nim do sousední mističky lehký dip, mrkev a řapíkatý celer.

Autor: amaraAutor: amara

Grilování bez nehod

Během grilování a vaření celkově si můžete přivodit víc úrazů, než by se mohlo zdát. Stačí chvilka nepozornosti a opařená ruka je na světě. Myslete při vší té zábavě také na své zdravé a nezapomeňte si do výbavy obstarat ,,chňapku", díky které se grilu a rozpáleného nádobí již nemusíte bát.

Autor: surlatableAutor: surlatable

Vtipná bowle

Součástí venkovní akce by také měla být typická bowle, neboli ovocný nápoj s kousky ovoce a trochy alkoholu. Obyčejné skleněné mísy jsou již dávno tabu. Nyní jsou IN veselé a vtipné nádoby v podobě ovoce nebo zeleniny, ze kterých se jí a pije naprosto skvěle. Mísa ve stylu melounu je navíc pro tento drink tou nejlepší možnou variantou, kterou lze během roku použít například na dětskou oslavu.

Autor: pier1Autor: pier1

Článek Letní zahradní party aneb co si pořídit? byl publikován 3. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...