Podnikejte za pár korun již dnes

Tagy:  společnost, sídlo společnosti, virtuální společnost, firma, bratislava, pronájem

Podnikejte za pár korun již dnes

Být zaměstnaný je v dnešní době poměrně stresující, neboť vlivem neustálých ekonomických změn a snižování stavů, zkrátka nikdy nevíte, kdy i na vás přijde řada. Pokud jste takřka čerstvým absolventem, nemusíte se nedostatku práce obávat, v případě, že ale máte svoje nejlepší roky za sebou, mohli byste se dostat do kolotoče hledání práce, které následně vyústí až v dlouhodobé nezaměstnání. Proto je určitě praktičtější být vlastním pánem a podnikat takzvaně na svoje triko.

Ovšem ani podnikání není procházka růžovou zahradou a rozhodně ne podnikatelské začátky, které jsou obvykle velmi nákladné. Bez pořízení zboží, se kterým chcete obchodovat, se neobejdete, kde ale můžete výrazně ušetřit, jsou prostory, jež měsíčně stojí i desítky tisíc korun. Pokud si vystačíte s prací z domova a ke svému podnikatelskému záměru nepotřebujete vlastnit kancelář, pouze oficiální sídlo, na této adrese zjistíte, jak je jednoduché si pronajmout virtuální kancelář a začít podnikat ještě dnes.

Ušetřete měsíčně tisíce korun

Pronájem nebytových prostor je velmi drahý, a to především ve větších městech. Pokud tedy nepotřebujete vlastní kancelář, vyplatí se vám pronajímat virtuální sídlo společnosti, díky kterému podstatně ušetříte nejenom peníze, ale i vynaložený čas, který byste strávili v kanceláři a městské hromadné dopravě. Například v historickém centru Bratislavy můžete mít virtuální sídlo společnosti za 11 euro měsíčně, což je opravdu symbolická částka. Služby virtuálních kanceláří využívají také podnikatelé, kteří bydlí například v menších městech nebo ve vesnicích, ale sídlo společnosti chtějí mít v centru dění.

Pronajměte si vlastní kancelář, autor: commonswikimediaPronajměte si vlastní kancelář, autor: commonswikimedia

A vaši klienti nic nepoznají

Virtuální sídlo společnosti je hezká věc, co ale budete dělat v případě, že se budoucí investor, klient nebo jiný obchodník, bude chtít setkat? V takovém případě si můžete pronajmout zasedací místnost. Osvětlení v kanceláři má moderní image. V kanceláři je vlastní klimatizaci, několik míst k sezení, kancelářské vybavení a také drobné občerstvení.

Buďte stále ve spojení

V ceně virtuální kanceláře jsou také faxové služby, díky kterým vám bude přiděleno klasické telefonní číslo a veškerá pošta následně doručena na vaši skutečnou adresu, což může být například trvalé bydliště. Se svými klienty tak budete neustále v kontaktu, i když se budete nacházet stovky kilometrů daleko od kanceláře.

Vedení účetnictví

V rámci kvalitních služeb pronájmu virtuální kanceláře máte možnost také vedení účetnictví s ním spojené. Oprávněná a zplnomocněná osoba pak v zastoupení jedná s daňovým úřadem, právními orgány a podobně.

Virtuální kanceláře jsou laciné, autor: commonswikimediaVirtuální kanceláře jsou laciné, autor: commonswikimedia

Článek Podnikejte za pár korun již dnes byl publikován 27. května 2014 v 17.30 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...