Podložka nádobí aneb hexagonální rohož

Tagy:  podložka, prostírání, podložka pod hrnky, podložka pod sklenice, silikonové prostírání, moderní prostírání

Sponzorované odkazy:

Podložka nádobí aneb hexagonální rohož

Prostírání patří k nezbytným doplňkům nejen při slavnostním, ale i každodenním stolování. Prostírání zahrnuje podložky pod talíře i pod skleničky či hrnky, popř. pod misky nebo dezertní talířky. Prostírání můžeme vybírat z nejrůznějších materiálů, standardem je prostírání z korku, bambusu, ratanu, látky, plastu umělé hmoty.

Hexis je hexagonální podložka, která poskytuje maximální formu sjednocení a všestranné využití nejen v kuchyňském prostředí. Elegantní silikonová podložka je multifunkční výrobek spojující pohodlí s praktičností. Díky speciální drážce dokáže udržet drobné příbory, které přitahuje jako magnet.

Šestiúhelníková podložka pocházející z dílny produktového designéra, Kitmena Keunga, působí nejen prakticky, ale i designově. Díky jednoduchému geometrickému ztvárnění umožňují podložky bezproblémovou integraci mezi designem, moderním interiérem a architektonickým prostorem.

Hexis v sobě snoubí téměř všechna pozitiva, jediným negativním faktorem je jeho prozatímní nedostupnost na trhu. V současné době je silikonová podložka pouze prototypem a záleží především na zákaznících, kteří svojí poptávkou mohou ovlivnit výrobu.

Podložka pro drobné nádobí bude k dispozici ve dvou barevných variacích, v bílé a černo-šedé v provedení matného povrchu. Rozměry multifunkční podložky jsou 14,4 × 12,5 × 0­,5 cm.

atypické tvarováníatypické tvarování
snoubení praktičnosti s estetickousnoubení praktičnosti s estetickou
jednoduché, moderní, trendyjednoduché, moderní, trendy

Zdroj: http://design-milk.com/…kitmen-keung

Článek Podložka nádobí aneb hexagonální rohož byl publikován 15. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...