Obývací pokoj v bledě modré

Tagy:  obývací pokoj, bledě modrá, barvy, odstíny, nábytek, doplňky, interiér, design

Sponzorované odkazy:

Obývací pokoj v bledě modré

Společenská místnost, kterou obývací pokoj bez pochyby je, by měla navozovat příjemnou atmosféru, ve které se budou cítit komfortně vaši nejbližší, přátelé, ale také jakákoliv jiná návštěva. Jděte s dobou a nechte se inspirovat aktuálními trendy, kterým kraluje bledě modrá barva, jež jednoznačně dokazuje, že ne vždy musí být studená a neosobní.

Mentolová pohovka

Sedací souprava musí na první pohled zaujmout, neboť v každém obývacím pokoji zaujímá jednoznačně největší plochu. Šedých, béžových a nebo klasických černých pohovek již bylo dost a nyní přicházejí na řadu trendy v mentolových odstínech, které jsou svěží, jarní a nápadité.

Autor: createandbarrelAutor: createandbarrel

Čaj o páté

Rádi trávíte svůj drahocenný čas ve společnosti přátel, rodiny a nebo jen se svou maličkostí a oblíbenou knihou? Pak by vám v obývacím pokoji neměl chybět stylový čajový set na podávání toho nejlahodnějšího moku. Vsaďte například na bledě modrou soupravu, jež působí exkluzivním dojmem.

Autor: amaraAutor: amara

Drobné detaily

Právě ty nejpromyšlenější detaily dělají domov domovem a dokáží mu dodat to správné osobité kouzlo a charisma. Při zařizování bydlení či při přestavbě málo kdo myslí na důležitost lustru, který by sice měl svítit, ale často není zahrnován do designových plánů. Udělejte proto výjimku a obstarejte si stylový retro lustr.

Autor: finnishdesignshopAutor: finnishdesignshop

Stylová ozdoba

Lapače prachu nejsou v interiéru již desítky let žádoucí, ale každá místnost by měla vlastnit pár stylových kousků, které vypovídají o vkusu majitele a také o faktu, že se v bytě nebo domě doopravdy žije. Co takhle vyzkoušet malované sklo v bledě modrém provedení, které se rázem stane ozdobou každého obývacího pokoje.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Ratan trochu jinak

Ratanový nábytek je neskutečně moderní a také čím dál populárnější. Není se čemu divit. Je pohodlný, lehký a vypadá skvěle. Zapomeňte ovšem pro tentokrát na klasickou přírodní ratanovou klasiku v hnědé barvě a raději se zaměřte na živé barvy jako ne právě bledě modrá.

Autor: shophorneAutor: shophorne

Článek Obývací pokoj v bledě modré byl publikován 18. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...