Bydlení v námořnických barvách

Tagy:  nábytek, interiér, byt, dům, barvy, motivy, odstíny, modrá, červená, bílá

Sponzorované odkazy:

Bydlení v námořnických barvách

Námořnické motivy jsou nesmrtelné stejně tak, jako barvy tohoto stylu. Modrá, bílá a červená se hodí do každého interiéru a skvěle si rozumí s materiály jako je dřevo, kov i kámen. Pakliže vás již nebaví neutrální odstíny hnědé a béžové, zaměřte se na veselejší motivy a inspirujte se pro změnu vašeho interiéru.

I jednoduchá váza dokáže místnost ozvláštnit a dodat ji, to co jí po celou dobu chybělo. Tuto dekoraci navíc prakticky využijete vždy, kdy vám partner donese puget růží nebo dostanete krásnou květinu k narozeninám. Podívejte se na novou kolekci společnosti Amara, která vás svými motivy a jasnými barvami, přímo okouzlí.

Autor: amaraAutor: amara

K námořnickému stylu patří beze sporu také pruhy, jež snad nikdy neomrzí. Zvolit je můžete v podobě stylových polštářů na sedací soupravu, skvěle se budou vyjímat také jako koberec v předsíni nebo závěsy v ložnici a nebo v podobě porcelánové vázy, do které můžete naservírovat ovoce nebo různé pochutiny pro návštěvu.

Autor: conranshopAutor: conranshop

Léto je sice u konce, ale vy se ještě nějakou tu chvilku můžete těšit z příjemným teplot, které slibují teplé září, a dokonce říjen. Využijte příznivé předpovědi počasí a naplánujte pro své přátele a rodinu večerní grilování. nezapomeňte na to, jak moc je v případě návštěvy důležitá kultura stolování. Chybět nesmí příjemný ubrus, stříbrné příbory a také svícen, pro vytvoření romantičtější atmosféry. Kovový svícen v červené barvě pořídíte u značky Amara za skvělou cenu, a to pouhých 655 korun.

Autor: createandbarrelAutor: createandbarrel

Námořnické motivy rozhodně nemusejí být pouze s klasickým pruhem nebo s výjevy kotvy, mušlí a obdobných variant, které jsou jakousi samozřejmostí. Raději překvapte a pojměte vše trochu jinak a po svém. Zvolte například tuto pohodlnou sedačku s abstraktním vzorem, který se skvěle hodí do pracovny nebo k posezení u krbu. Pořídit ji můžete u značky Skyline, a to za cenu 8766 korun, což je velmi přijatelná nabídka.

Autor: bedbathandbeyondAutor: bedbathandbeyond

Nebojte se vybočit z řady a ukažte světu, že si nepotrpíte na komorní zařízení interiéru. nejnudnějšími místnostmi v domě bývají jídelny, kterým obvykle chybí jakési kouslo a šťáva. Pořiďte si proto stylový skleněný stůl a moderní kožené židle v modré barvě. Uvidíte, že vás tento nový a neotřelý styl bude velmi dlouho bavit.

Autor: overstockAutor: overstock

V námořnickém stylu by rozhodně nemělo chybět také něco červeného a bílého, což tento malý taburetek splňuje na sto procent a navíc se bude skvěle doplňovat se sedací soupravou, která je zdobena naprosto stejným motivem. Stoleček a židličku v jednom pořídíte u Cost Plus za 3577 korun.

Autor: worldmarketAutor: worldmarket

V žádné větší společenské místnosti by neměly chybět hodiny, a to nejenom kvůli času, ale také proto, že jsou skvělou nástěnnou dekorací. Poohlédněte se po něčem ve stylu elegance a jednoduchosti, čímž jsou například tyto červené hodiny od Bolla Moderna. V jednoduchosti je krása, tak se toho opět držte. Cena hodin se pohybuje okolo 1700 korun.

Autor: 2modernAutor: 2modern

Článek Bydlení v námořnických barvách byl publikován 31. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...