Kam stylově a prakticky umístit televizor?

Tagy:  kam s televizí? obývací pokoj, ložnice, kuchyně, stěna, plazmová televize, stolek, nábytek

Sponzorované odkazy:

Kam stylově a prakticky umístit televizor?

Ceny dnešních bytů a pronájmy jsou velice nákladné a proto se spousta rodin či mladých lidí uchyluje k úspornějšímu řešení v podobě menšího bytu či dokonce garsoniéry. Bydlet na malém prostoru nemusí být problém a některým lidem útulné místnosti neuvěřitelně vyhovují, ovšem musíte se umět dobře orientovat a veškerý nábytek, elektroniku i doplňky v pokojích rozmístit tak, abyste maximálně využili veškerý možný prostor a přitom si nepřipadali jako v kulničce na dříví. Pakliže máte některé kusy nábytku jasně dané a následně bojujete s tím, kam umístit televizor tak, abyste na něho viděli ze všech možných úhlů a při sledování filmů se cítili komfortně, nechte se trochu inspirovat…

Jak využít garsoniéru?

V klasickém obývacím pokoji je to jasné, televizi vždy umístíte před sedací soupravu tak, aby na ni viděli všichni členové rodiny, kam ale s TV, pokud obýváte menší garsoniréru bez klasické společenské místnosti? V případě, že v jednom pokoji máte jak kuchyňský kout, tak postel nebo pohovku, pořiďte si jednoznačně plazmovou televizi a upevněte ji na zeď nejlépe v takovém úhlu, abyste pořady mohli sledovat při vaření, stolování, ale také přímo z postele. Takto bude u vás stále živo a navíc si nemusíte pořizovat stolek pod televizi, který zbytečně zabírá spoustu místa.

Kam s televizí?, autor: servisnonstopKam s televizí?, autor: servisnonstop

Využijte i ložnici

Někteří jedinci jsou na televizi závislí a ač nesledují zrovna žádný konkrétní pořad, nedovedou si bez jejího zvuku svou domácnost vůbec představit. Pakliže k nim patříte a musíte mít TV v každém pokoji, opět zapomeňte na nepraktické a překážející stolky a například v ložnici využijte zabudované skříně, na kterou lze televizi bez obav umístit. V tak využijete prostor navíc a můžete každý večer usínat při zvuků oblíbeného seriálu.

Kam s TV v kuchyni?

Spousta žen se jednoznačně shodne na tom, že se nejlépe vaří při sledování oblíbeného seriálu a nebo dokonce kulinářského pořadu, během kterého mohou i ve vaší kuchyni vzniknou vynikající pokrmy a moučníky. Kam ale televizi umístit tak, abyste na ni vždy viděli a přitom nikde nepřekážela? Pořiďte si závěsnou pohyblivou pozici, která celou situaci stylově a jednoduše vyřeší. Televizi na ni pevně ukotvíte a následně si poličku nastavíte tak, jak vám to zrovna bude vyhovovat. Geniální řešení za pár korun.

Buďte praktičtíBuďte praktičtí

Článek Kam stylově a prakticky umístit televizor? byl publikován 2. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky a Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...