Nevšední knihovny pro každý byt

Tagy:  knihy, nábytek, bydlení, interiér, pokoj, místnost

Sponzorované odkazy:

Nevšední knihovny pro každý byt

Každý byt bezesporu potřebuje také určitý úložný prostor, který pojme oblečení, dokumenty a další předměty, které potřebujete efektivně uskladnit. Ovšem existují také věci, které chcete nechat na obdiv a vystavovat je. Řeč je samozřejmě o knihách, které v obývacím pokoji nebo pracovně vypadají skvěle a kromě okrasné funkce vám také zpříjemní mnoho chladných zimních večerů či letní odpoledne na zahradě. Takovéto klenoty však potřebují svojí vlastní úschovnu, jež se rázem stane ústředním prvkem místnosti. Pokud milujete knihy a máte jich doma nespočet, pořiďte si originální a nevšední knihovnu.

Ne každý je natolik sečtělý, aby vlastnil stovky titulů, jež by zaplnily celý regál. Pakliže máte zatím jen pár zajímavých kousků, pořiďte si tento menší model, který rovněž poslouží jako police na květiny, fotorámečky a nebo na okrasné svíčky. Knihovnu lze využít na spoustu způsobů a ve fantazii se meze rozhodně nekladou.

Pořiďte si drobnější variantuPořiďte si drobnější variantu

V obývacím pokoji potřebujete mít nějaký ten úložný prostor, pár polic na drobnosti, ale rádi byste také knihovnu? Pak by vás byt měl být nafukovací, aby tolik nábytku vůbec pojmul. A nebo můžete vyzkoušet tuto variantu v podobě kombinace skříněk, polic a praktické knihovny, jež v každém obývycím pokoji vypadá naprosto skvěle!

Vyzkoušejte praktickou kombinaciVyzkoušejte praktickou kombinaci

Máte-li doma dostatek prostoru, kterým nepotřebujete za každou cenu šetřit, pak vás jistě potěší i tato varianta, která mezi klasickými rovnými knihovnami opravdu vyniká. Umístit ji můžete ideálně do rohu, který příjemně vyplní a vy tak vaši oblíbenou četbu budete mít stále na očích a kdykoliv po ruce.

Nevšední oblá variantaNevšední oblá varianta

Knihovna je krásným doplňem místnosti, ale přeci jenom je třeba ji řádně udržovat. Knihy pojmou spoustu prachu a pak se z obyčejného úklidu může stát několikahodinová záležitost. V takovém případě je v celku chytrým řešením zavřená knihovna, která poslouží stejně, ale její opečovávání je o poznání jednodušší.

Praktická varinta s dvířkamiPraktická varinta s dvířkami

Článek Nevšední knihovny pro každý byt byl publikován 26. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...