Festool - profesionální ruční nářadí s dlouhou tradicí

Tagy:  nářadí

Festool - profesionální ruční nářadí s dlouhou tradicí

Ruční nářadí FESTOOL patří mezi prémiové, vysoce kvalitní nářadí, které vyniká nejen výbornou funkcí a dlouhou životností. Vyniká také skvělým záručním i pozáručním servisem a nadstandardní záruční dobou 3 roky.

radice této německé firmy sahá do roku 1925, kdy byla v německém Neidlingenu založena malá dílna na výrobu nářadí se značkou FESTO. Původní nabídka speciálního nářadí pro dřevařskou výrobu se postupně rozšiřovala o produkty pro malířské a automobilové dílny a z jednotlivých typů nářadí se v současné době stal kompletní profesionální systém, obsahující nejen nářadí, ale i širokou nabídku příslušenství a originální spotřební materiál, to vše pod značkou FESTOOL.

Výrobě a montáži nářadí FESTOOL předchází vždy kvalitní vývoj nových produktů, které v této etapě prochází dlouhotrvajícími, náročnými zkouškami, ověřující spolehlivou funkci, dlouhou životnost a optimální ergonomii. Nové výrobky jsou tak opakovaně vystavovány vlivu extremního prostředí, prochází pádovými, nárazovými a vibračními testy. Takto zodpovědný vývoj ručního nářadí proto trvá i mnoho měsíců. Výsledkem tohoto procesu jsou pak nejen ty nejkvalitnější výrobky, ale například i 83 ocenění z odborných veletrhů a výstav a přes 300 chráněných patentů použitých na ručním nářadí se značkou FESTOOL.

Výrazem vysoké důvěry nářadí FESTOOL ve vlastní výrobky je nadstandardní „Servis all-inclusive“. Bezplatné registraci vaše nářadí do 30 dnů od nákupu, získáte tyto mimořádné výhody:

• Záruční dobu 36 měsíců
• 36 měsíců na ochranu proti krádeži ze stavby nebo auta – spoluúčast jen 2500 Kč na nové nářadí
• Možnost vrácení peněz do 15 dnů – pokud nebudete spokojeni s funkcí
• Garance dostupnosti náhradních dílů 10 let
• FESTOOL to je nářadí v kvalitě Made in Germany, která zaručuje tu nejlepší funkci, vysokou životnost a nízké náklady na opravy a údržbu

V roce 1993 se firma zapojila do německého koncernu TTS TOOLTECHNIC SYSTEMS AG CO KG, jehož součástí jsou mimo jiné i známé značky Schneider nebo český Narex.

Více o testování na tomto videu o nářadí FESTOOL.

Článek Festool - profesionální ruční nářadí s dlouhou tradicí byl publikován 27. listopadu 2013 v 21.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...