Zahradní technika a nářadí nejen do dílny

Tagy:  Zahradní technika, nářadí, aku nářadí, zahrada, dílna, kutil, kompresor, sekera, sekyrka, sekačka

Zahradní technika a nářadí nejen do dílny

Máte dílničku, zahrádku nebo snad jen sháníte vhodný vánoční dárek pro manžela, dědečka, tatínka, přítele … Zkuste vymyslet opravdu praktický a neocenitelný dárek např. nářadí, zahradní techniku nebo kvalitní sekyrku Fiskars.

AKU nářadí

Jednoznačným přínosem aku nářadí je jeho velká použitelnost v místech nebo prostorách, kde není možné připojit klasické elektrické nářadí. Nikde vám nebude překážet dlouhý, zamotaný anebo neohebný kabel. Další výhodou aku nářadí je rychlost v použití při práci. Kutilové ocení kvalitu použitelnosti bez velké námahy. Snadná manipulace, to je aku nářadí.
V nabídce aku najdete široký sortiment různých praktických a využitelných aku nářadí. Patří sem nejen nejoblíbenější aku vrtačka, šroubováky anebo pilky, ale také svítilny nebo utahováky. Aku nářadí má stále vyvinutější a silnější baterky, takže budete moci pracovat hodiny, aniž byste se strachovali, že např. vypnou proud. Aku šroubovák můžete k vánocům darovat nejen kutilům, ale také ženě v domácnosti, která potřebuje snadno a lehce něco přidělat.
Opravdový kutilové a milovníci aku nářadí ocení nářadí Ryobi One plus. Jedná se o vysoce kvalitní nářadí, které je za dobrou cenu a navíc vám stačí pořídit pouze jeden akumulátor a jednu nabíječku. Dají se totiž použít na všechny malé přístroje. Šetříte tak vaší peněženku a také úložný prostor v dílně.

Aku vrtačkaAku vrtačka

Kompresory

Každý kutil, co má kutilství za koníček číslo jedna má alespoň jeden kompresor. Dá se využít v každé dílně. Slouží např. k nafouknutí pneumatik a všude tam, kde potřebujete ovládat tlak. Stlačeným vzduchem můžete např. čistit nebo pracovat s pneumatickým nářadím. Existují dva druhy kompresorů – bezolejové nebo olejové kompresory.
Olejové kompresory mají větší výkon než bezolejové a dá se říct, že jsou tišší a mnohem déle vydrží. Bezolejové kompresory mají tu výhodu, že nepotřebují žádné těsnění, třecí kroužky nebo olejovou nádrž. Hodí se např. v potravinářství, akvaristice anebo při práci s barvami. Oproti olejovým kompresorům jsou levnější.

Na zahrádku

Krásná a upravená zahrádka je snem nejen všech zahrádkářů, ale i mnohých dědečků, babiček apod. I vy se můžete cítit na vaší zahrádce příjemně a být doslova pyšní na to, jak vypadá. Stačí si zakoupit tu správnou a vhodnou zahradní techniku a pečovat o vaši zahrádku s největší péčí a láskou. Pořiďte si kvalitní nářadí, které vám vydrží roky. Sekačky, křovinořezy, motorové pily, drtiče odpadu a mnohem víc. Stačí si vybrat z široké nabídky zahradní techniky.

Sekery Fiskars

Komfortní, ostré a kvalitní sekery Fiskars jsou nepostradatelným „doplňkem“ do každé dílničky, zahrádky, chalupy apod. Sekery Fiskars jsou ostré (vyrobené z uhlíkaté oceli) a mívají záruku 5–10 let. Spolu s každou sekerou Fiskar dostanete praktické plastové pouzdro s bezpečnostním zámkem a praktickým držadlem.

Sekera FiskarsSekera Fiskars

Článek Zahradní technika a nářadí nejen do dílny byl publikován 2. prosince 2012 v 21.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...