Test nepřilnavých pánví

Tagy:  test pánví, pánev, tescoma, tefal, ikea, wok, nepřilnavý povrch

Sponzorované odkazy:

Test nepřilnavých pánví

Trend dnešního vaření a celkového stravování směřuje ke zdraví, tudíž k používání čerstvých a především velmi kvalitních surovin, které nezatěžují organismus a působí blahodárně na chod celého těla. Nepřilnavé pánve jsou proto ideálním doplňkem každé kuchyně, kde si nepotrpí na smažení, sádlo, tučné maso a raději preferují panenský olivový olej a minimum škodlivého tuku. Otázkou ale zůstává, jak na tom ony nepřilnavé pánve vlastně jsou a jestli ve většině případech nejde spíše o vyhozené peníze, než-li o chytrou a promyšlenou investici. Podívejte se na test nepřilnavých pánví, který vám poodhalí jejich kvalitu a funkčnost.

Jakou velikost pánve zvolit?

Než se pustíte do výběru nepřilnavého povrchu, měli byste si dobře promyslet, jak velkou pánev vlastně potřebujete. Pakliže nežijete sami a obvykle vaříte pro svou rodinu, je ideální variantou pánev o velikosti 28 centimetrů, na které snadno připravíte míchaná vajíčka, palačinky k snídani i několik řízků k obědu.

Tescoma Premium

Ne nadarmo se říká, že Tescoma patří k jedněm z nejlepších značek, které jsou nejen kvalitní, ale zároveň cenově dostupné. Rodinná pánev Tescoma Premium má bytelnou konstrukci pro snadnější manipulaci a co se přípravy pokrmů týče, opravdu lze říci, že má vlastnosti nepřilnavé pánve. Vajíčka na ni usmažíte bez jediné kapky oleje, aniž byste jakkoliv poničili povrch či jídlo připálili. Závěrem stačí plochu otřít papírovým ubrouskem a je hotovo. Cena pánve je 799 korun, což se za její schopnosti jistě skvělá cena.

Tescoma je jedničkou na trhu, autor: pezzettiollo2Tescoma je jedničkou na trhu, autor: pezzettiollo2

Tefal Flavour

O Tefalu jste již jistě slyšeli a nutno podotknout, že veškeré superlativy, které chrlí televizní reklamy, jsou pravdivé. Pánev s nepřilnavým povrchem nepoužívá teflon, ale veškeré pokrmy na ni připravíte bez použití oleje či jiného tuku. Její povrch je odolný vůči poškrábání a lze ji bez problému umístit také do myčky. Co vás jistě potěší je cena, neboť se pohybuje od 349 korun.

Wok Ikea

Milovníky Ikei dozajista potěší další zajímavý objev a to v podobě nepřilnavé pánve Wok, která v testu rovněž uspěla na jedničku. Její cena je sice 1250 korun, ale v tomto případě platíte jak za kvalitu, tak za velikost. V pánvi můžete vařit neuvěřitelné množství jídel a to včetně omáček. Její povrch je nepřilnavý a snadno omyvatelný, proto bude vaření jedna báseň.

Vařte zdravě s Tefalem, autor: FotoosVanRobinVařte zdravě s Tefalem, autor: FotoosVanRobin

Článek Test nepřilnavých pánví byl publikován 19. září 2013 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...