Poličky na knihy trochu jinak

Tagy:  knihy, police na knihy, polička, nábytek, interiér, bydlení, byt, doplňky

Sponzorované odkazy:

Poličky na knihy trochu jinak

Bydlení je především o interiéru a o tom, jak si jej přizpůsobíme obrazu svému. Vzhledem k tomu, že všichni vlastníme spousty osobních věcí, bez nábytku se zkrátka a dobře neobejdeme. Klasické skříně a komody jsou spíše jakýmsi přebytkem, o který akorát zakopáváme a proto se jej snažíme všemi možnými způsoby zredukovat, existují ale kusy nábytku, které jsou nejenom účelné, ale v bytě rovněž skvěle vypadají. Jsou jimi například tyto originální police na knihy, které vaší literární sbírce propůjčí zcela jiný rozměr.

Není nad to, pořídit si polici stylového vzhledu, která ještě ke všemu zabere jen minimum místa a přitom pojme spousty knih. Tato varianta je velmi neotřelá svým oblím a asymetrickým tvarem, hodí se nad do každého interiéru a umístit ji lze do prakticky jakékoliv místnosti. Výhodou je její kovový materiál, který je velmi bytelný a tak pojme desítky těžkých vazeb.v koupelně ji navíc můžete využít například k uskladnění ručníků a osušek, které jinak zaberou zbytečně spousty místa.

Netypická polička z kovu, autor: aeallbizNetypická polička z kovu, autor: aeallbiz

Pokud máte garsoniéru či neprakticky řešený malý byt, tahle police asi nebude ideálním řešením, neboť v podobě regálu a knihovničky zabere poměrně dost místa. Ovšem najdete-li pro ni uplatnění a své místo, jistě budete nadšení. Její oblé linie jsou netypické a díky prostornosti pojme desítky a desítky knih. Skvěle se bude vyjímat v moderním interiéru spolu s černým nábytkem, ovšem stejně tak dokonale dokáže rozbít jednoduchost a všednost bílé barvy. Nebojte se výrazných doplňků, police tohoto typu vás jen tak neomrzí.

Vsaďte na černou a vlnky, autor: aeallbizVsaďte na černou a vlnky, autor: aeallbiz

Tématicky laděné doplňky jsou v bytě vždy vítány, neboť mají svůj charakter, své kouzlo a interiéru propůjčují jasně daný směr. Tato dřevěná police ve tvaru větvě skvěle zakryje holou zeď, pojme dostatek knih či učebnic a díky použitému materiálu vydrží dlouho jako nová. Záhyby, jež by na první pohled mohly působit vyloženě neprakticky a nevyužitelně, ozdobte například svíčkou, fotografií či oblíbeným obrázkem, pro který již dlouho hledáte v místnosti uplatnění.

Tematická polička ve tvaru větce, autor: modernibytTematická polička ve tvaru větce, autor: modernibyt

Článek Poličky na knihy trochu jinak byl publikován 8. dubna 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky a Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...