Dózy na potraviny – konec zkaženému jídlu!

Tagy:  dózy na potraviny, potraviny, jídlo, pokrmy, čerstvé porkmy, tescoma, 4food, presto

Sponzorované odkazy:

Dózy na potraviny – konec zkaženému jídlu!

Přestaňte se stále strachovat o trvanlivost potravin. Pořiďte si kvalitní dózy na skladování pokrmů, které udrží jakékoliv jídlo čerstvé a svěží po dlouhou dobu. Vy tak ušetříte čas za vaření a spousty peněz. přestaňte vyhazovat nedojedená jídla a raději investujte do krabiček.

Nejenom pro skladování, ale i pro přenášení potravin je dobré mít nádoby, do kterých lze potraviny bezpečně uložit. Na přenášení potravin jsou ideální plastové dózy na potraviny, které jsou kompaktní a ani tekutý pokrm nám z nich neunikne. Můžeme je uložit do ledničky, mrazničky nebo v nich ohřát jídlo v mikrovlnce. Skleněné dózy na potraviny jsou určeny pro uložení do kuchyňské linky, do spíže či jako dekorace na kuchyňskou linku. Dózy na potraviny chrání pokrm a ulehčují nám práci – jsou vždy po ruce.

Tescoma

Pro všechny, kteří ocení téměř nerozbitné produkty, ale požadují takřka identický vzhled skla, jsou určeny linie plastových dóz z produkce Tescoma. Plastové dózy na potraviny splňují celou řadu nejpřísnějších požadavků na špičkovou kvalitu, zdravotní nezávadnost, mnohostranné využití, dlouhodobou životnost a disponují celou řadou výhod – jsou téměř nerozbitné, lze je dlouhodobě uskladnit v ledničce i v mrazničce, bezpečně vyřeší transport horkých či studených pokrmů a mnohé jsou vhodné pro ohřev jídel v mikrovlnné troubě. Kvalitu plastových dóz a nádob značky Tescoma oceníte doma, v přírodě, ale i v zaměstnání. Plastové potravinové dózy z produkce Tescoma by neměly chybět v žádné moderní domácnosti, která vyžaduje ty nejkvalitnější produkty pro dlouhodobé či krátkodobé uskladnění suchých či sypkých potravin, a stejně tak potravin čerstvých či určených k okamžité konzumaci.

Pořiďte si kvalitní dózy na potraviny, autor: tescomaPořiďte si kvalitní dózy na potraviny, autor: tescoma

4food

Plastová dóza značky 4food je vynikající pro uskladnění suchých a sypkých surovin, jako je mouka, cukr, sůl či strouhanka a díky praktické rukojeti, stupnici po straně plastové nádoby a odklápěcímu víku lze potraviny pohodlně dávkovat. S datumovkou na víku snadno nastavíte den a měsíc spotřeby či uložení suroviny. Šikovně zpracované víko s vyvýšenými okraji umožní tolik upřednostňovanou stohovatelnost dóz. Při dávkování mouky, cukru či soli přímo z dózy zůstává víko v otevřené poloze, což je další z mnoha výhod plastové dózy 4food.

4food, to je záruka kvality a čerstvosti, autor: 4food4food, to je záruka kvality a čerstvosti, autor: 4food

Presto

Sada tří plastových dóz kolekce presto rozhodně zaujme celou řadu zákazníků, a to díky třem odstupňovaným velikostem, praktickému bajonetovému uzávěru, a celkově zajímavému provedení. Dózy jsou vynikající pro uchování nespotřebované zeleniny, ovoce či zrajících sýrů, proto jsou skvělé do ledničky, případně do mrazničky. U plastových dóz presto oceníte skladnost a stohovatelnost, ale rozhodně největší výhoda se skrývá v možnosti vložit dózy do sebe.

Dózy presto udrží pokrmy čerstvé, autor: prestoDózy presto udrží pokrmy čerstvé, autor: presto

Článek Dózy na potraviny – konec zkaženému jídlu! byl publikován 14. července 2012 v 13.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...