Vestavěné mikrovlnné trouby do každé domácnosti

Tagy:  Mikrovlnná trouba, kuchyně, doplňky, vybavaní, nerezové vybavení

Sponzorované odkazy:

Vestavěné mikrovlnné trouby do každé domácnosti

Vybavení kuchyně je jedním z nejdůležitějších a nepostradatelných věcí celého bytu či domu. Pokud se rozhodnete pro nové zařízení bytu, rozhodně se zaměřte na kvalitní produkty z nerezy, které vám vydrží desítky let a stále budou vypadat nadčasově a moderně. Vestavěné mikrovlnné trouby jsou jedničkou na trhu, neboť nejenom, že skvěle vypadají, jsou také velice praktické, neboť nezabírají téměř žádné místo.

Whirlpool

Skvělým výběrem je určitě prostorná a designově minimalistická mikrovlnná trouba značky Whirlpool. Trouba má elektronický ovládací panel a černobílý grafický displej, zrcadlová skla dvířek, lakovaný interiér a barevné provedení je nerez. Tento model má spoustu užitečných funkcí – mikrovlnný ohřev, grilování, Jet defrost a vaření v páře, jenž vám ušetří spoustu času. Trouba je dodávána se speciální nádobou určenou pro vaření v páře, do které lze najednou vložit různé druhy potravin a vařit tak v páře třeba brambory a zmraženou rybu najednou. Během pár minut si tak připravíte lahodné a především zdravé pokrmy. Pokud si potrpíte na komfort, tato varianta je pro ás ideální.

Mikrovlnná trouba Whirlpool je velice moderní a nadčasová, autor: whirlpoolMikrovlnná trouba Whirlpool je velice moderní a nadčasová, autor: whirlpool

AMW

Nová vestavěná mikrovlnná trouba v nerezovém rámečku je ideálním pomocníkem do kuchyně nejenom vašeho domova, ale také do kanceláře. Na elektronickém ovládacím panelu můžete volit mezi klasickým mikrovlnným ohřevem, pečením na grilu a nebo rychlé rozmrazování Jet defrost. I přesto, že se na první pohled tato mikrovlnná trouba může zdát malá svým vnitřním objemem, tak je tomu přesně naopak. Vnitřní objem je 20 litrů a průměr otočného talíře 27 centimetrů.

Mora

Mikrovlnná trouba Mora je vhodná do horní skříňky kuchyňské linky o hloubce 30 centimetrů. Díky praktické poloze budete mít vše při ruce a ušetříte spoustu místa. Trouba má elektronický ovládací panel, lakovaný interiér a bílé barevné provedení, jenž je trendy a moderní. Nabízí 4 úrovně výkonu pro rychlejší a zdravější vaření.

Nerezový interiér trouby

Všechny trouby jsou zpracovány z kvalitního nerezu a to včetně rámečku a vnitřního prostoru. Nerezový povrch interiéru mikrovlnné trouby je velmi hygienický a usnadňuje vám i čištění.

Mikrovlnný ohřev s grilem

Takto vybavené mikrovlnné trouby dokážou pokrm nejen ohřívat, ale pomocí grilovacího tělesa i pokrm křupavě zapékat. Kombinaci těchto dvou ohřevů, můžete grilovat menší porce masa, zapékat nebo rozpékat pečivo.

Mora naízí širokou škálu vestavěných mikrovlnných troub, autor: moraMora naízí širokou škálu vestavěných mikrovlnných troub, autor: mora

Článek Vestavěné mikrovlnné trouby do každé domácnosti byl publikován 8. června 2012 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...