Rohové kuchyňské linky – pořiďte si moderní kuchyň a ušetřete místo

Tagy:  Kuchyňská linka, vínová, tmavé dřevo, bílá, přírodní, černá

Sponzorované odkazy:

Rohové kuchyňské linky – pořiďte si moderní kuchyň a ušetřete místo

Kuchyňská linka je naprostou nezbytností každého bytu, domu či chalupy, avšak ne každá místnost je natolik velká, aby pojmula monstrózní kuchyň se všemi spotřebiči. Pokud jste vlastníky menšího prostoru a přesto toužíte po krásné a kvalitní kuchyni, pořiďte si rohovou kuchyňskou linku.

Vínová

Vínová a červená jsou opět barvy velice v kurzu a to nejenom v módě, ale také v interiérech. Vínová kuchyňská linka se hodí do moderně zařízeného příbytku, kde převažuje sklo a kov. K tomuto typu linky si sestavte jednoduchý stůj a veškeré doplňky jako je lustr, prostírání a jiné ozdoby laďte do barvy kuchyňské linky.

Vínová kuchyňská linka je vysoce moderní, autor: mpt designVínová kuchyňská linka je vysoce moderní, autor: mpt design

Tmavé dřevo

Dřevo je moderním hitem, který pravděpodobně nikdy nevyjde z módy, avšak zapomeňte již na rustikální linky se spoustou zaoblených okrajů a vyřezávaných dřívek. Raději se poohlédněte po inovativní kuchyňské lince z hladkého, žíhaného tmavého dřeva, ke kterému se skvěle hodí doplňky v přírodních barvách. Tento typ linky vás neomrzí a díky tmavé barvě se její povrch velice snadno udržuje.

Rohová linka s tmavým dřevem, autor: mpt designRohová linka s tmavým dřevem, autor: mpt design

Bílá

Bílá je trendy barva a pro kuchyň je takřka typická. Spousta rodin, párů, ale i samostatných jedinců se rozhoduje pro koupi bílé kuchyňské linky, která opticky zvětší prostor a prosvětlí místnost. Negativum bílé linky je špína, která se na povrchu snadno usazuje a je stále vidět, proto ji musíte pravidelně uklízet.

Bílá linka působí luxusně a čistě, autor: mpt designBílá linka působí luxusně a čistě, autor: mpt design

Přírodní

Pokud si nepotrpíte na extravaganci a dáváte přednost jednoduchým variacím, pořiďte si přírodní kuchyňskou linku ze světlého dřeva. Aby linka nepůsobila fádně, doplňte ji o zajímavé drobnosti v podobě svíček či obrázků, které zkombinujte s barevnou zdí.

Černá

Černá je klasikou mezi klasikami, avšak co se kuchyňských linek týče, názory se rozcházejí. Pro někoho jsou tyto typy linek příliš ponuré a chladní, jiní tvrdí, že jsou naprostým vrcholem dokonalosti a luxusu. Záleží pouze na vás, jaký názor máte vy a jak se budete rozhodovat.

Linka s přírodním dřevem je jednoduchá, autor: mpt designLinka s přírodním dřevem je jednoduchá, autor: mpt design

Článek Rohové kuchyňské linky – pořiďte si moderní kuchyň a ušetřete místo byl publikován 15. března 2012 v 15.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...