Digitální fotorámeček – vdechněte svým vzpomínkám život

Tagy:  Digitální fotorámečer, transcendt, platform, dps

Sponzorované odkazy:

Digitální fotorámeček – vdechněte svým vzpomínkám život

I když si to možná ani neuvědomuje, fotografie jsou pro každého z nás velice důležité. Připomínají nám zajímavou a nezapomenutelnou historii, společné chvíle s našimi nejbližšími a nebo třeba osoby, které už mezi námi nejsou. Pokud jste se rozhodli svou krbovou římsu a nebo poličku vystavit fotkami, museli jste si dobře rozmyslet, které to budou. Dnes již máte možnost sledovat z jednoho fotorámečku hned několik fotek. Pořiďte si digitální fotorámeček za příjemné ceny a v trendy designu, který se hodí do každé místnosti.

Digitální fotorámeček umožňuje zobrazit na svém LCD displeji vaše fotografie, v některých případech i video nebo hudbu. Postará se o postupné přehrávání fotografií, slideshow. Nejdůležitějším parametrem je jeho úhlopříčka, která se často udává v palcích, přičemž jeden palec je 2,54 centimetrů. Dále je třeba zhodnotit velikost jeho paměti, druhy přehrávaných souborů a přítomnost reproduktorů. Některé fotorámečky mají výměnné rámy v různých barvách.

Transcend

Fotorámeček Transcend je sice jednoduchý, v černé barvě a s oválnými okraji, avšak zcela unikátní je svým plastickým reliéfem na vrchní straně. Díky svému matnému vzhledu se perfektně hodí téměř do každé místnosti. Pořiďte si digitální fotorámeček s vestavěnou pamětí o kapacitě 2 GB a kvalitním displejem s úhlopříčkou 7 palců a rozlišením 800 × 600 bodů. Kromě obrázků ve formátu JPEG je možné také přehrávat videa či poslouchat muziku. Hudbu je možné přehrávat také během prohlížení fotografií. Vestavěnou paměť lze rozšířit použitím paměťových karet nebo připojením USB flash disku.

Digitální rámeček s krásným reliéfem, autor: TranscendDigitální rámeček s krásným reliéfem, autor: Transcend

Platform

Rámeček platform svým design odpovídá předchozímu Transcend, avšak najdete jej pouze ve stříbrné barvě. Digitální fotorámeček disponuje pamětí 2 GB a úhlopříčkou 7 palců. Do rámečku můžete taktéž nahrát kromě fotografií i videa a hudbu. Cena rámečku Platform je 1645 korun.

Stříbrný fotorámeček s velkou pamětí, autor: PlatformStříbrný fotorámeček s velkou pamětí, autor: Platform

DPS

Digitální rámeček značky DPS je zajímavý svou jednoduchostí. Zakoupit jej lze v černé matné barvě a obdélníkovém tvaru s ostrými okraji. Jeho úhlopříčka je taktéž 7 palců, plně podporuje formát JPG a paměťové karty typu SDHC, SD, MMC, MS a USB. Podpora českého a slovenského jazyka je u přístrojů samozřejmostí.

Jednoduchý černý rámeček v matném provedení, autor: DPSJednoduchý černý rámeček v matném provedení, autor: DPS

Článek Digitální fotorámeček – vdechněte svým vzpomínkám život byl publikován 12. března 2012 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...