Hliníková okna – investujte do kvality a vkusu

Tagy:  Hliníková okna, byt, dům, budova, požár, kvalita, estetika

Sponzorované odkazy:

Hliníková okna – investujte do kvality a vkusu

Hliníková okna si dnes vybere nejedna rodina či firma, neboť jsou vysoce kvalitní a estetická. Hliníková okna si rychle získala popularitu, jelikož na rozdíl od dřevěných oken se dala pořídit za podstatně nižší cenu a v pevnosti i odolnosti dřevěná okna překonávají. Další výhodou hliníkových oken je jejich minimální údržba, neboť tato okna nemusíte ani po letech natírat. Další podstatnou výhodou hliníkových oken na rozdíl od oken dřevěných či plastových oken je jejich téměř dvojnásobná životnost. Vysoká kvalita tohoto typu oken je zaručena použitím pouze kvalitního okenního materiálu. Díky lehkému, ale přesto pevnému hliníkovému rámu je možno hliníková okna vsadit téměř kamkoliv a to i na velké plochy bez nutnosti použití příček či vyztužení. Výhody hliníkových oken

Hliníková okna jsou nejen kvalitní, ale také velice estetická, autor: promagoHliníková okna jsou nejen kvalitní, ale také velice estetická, autor: promago

První a velice důležitou výhodou je pevnost hliníku, která je předpokladem pro realizace větších okenních prvků – kromě estetických výhod vám zajistí dostatečné množství světla do interiéru. Hliník je přirozeně odolný proti násilnému páčení křídla proti rámu. Hliníkové okno je nehořlavý materiál. Tvarová stálost hliníku si poradí s požadavkem na tepelnou a zvukovou propustnost oken.

Alluminio

Luxusní hliníkové okno Alluminio se skvělými izolačními vlastnostmi je vhodné do všech typů obytných, nebo hospodářských budov. Jeho hodnotu dokresluje elegantní zaoblené zakončení tvaru okenního křídla, které je u hliníkových oken netypické.

Okno Alluminio El vás dokonale chrání před požárem, autor: hepernoOkno Alluminio El vás dokonale chrání před požárem, autor: heperno

Alluminio El

Dnes už téměř každá z různých typů staveb chrání své uživatele před rizikem šíření požáru a právě proto jsou požární uzávěry tak žádanými artiklem v celé šíři sortimentu kompatibilní s běžnými typy oken a dveří. Typ Alluminio El je ideální variantou protipožárního systému. Odradit vás může maximálně jeho o trochu vyšší cena.

Imperial

Luxusní hliníkové okno Imperial se skvělými izolačními vlastnostmi je vhodné do všech typů obytných, nebo hospodářských budov a nadchne vás i svým designem. Jeho vzhled doplňuje i elegantní a stylové zaoblené zakončení tvaru okenního křídla, jenž je u hliníkových oken poměrně netradiční.

Okno imperial má skvělé izolační vlastnosti, autor: hepernoOkno imperial má skvělé izolační vlastnosti, autor: heperno

Článek Hliníková okna – investujte do kvality a vkusu byl publikován 27. února 2012 v 11.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...