Vánoční ubrusy – dekorace do každého bytu či domu

Tagy:  Vánoční ubrusy, dekorace, jednoduchost, motivy, vánoční motivy

Sponzorované odkazy:

Vánoční ubrusy – dekorace do každého bytu či domu

Svátky se kvapem blíží a v ulicích měst začíná pravé, nefalšované Vánoční ,,bláznění“. Pokud i vás dostala předvánoční pohoda na kolena a snažíte se svůj byt připodobnit co nejvíce idylické náladě, nezapomeňte kromě tradičního Vánočního stromečku se spoustou třpytivých kouliček také na ostatní dekoraci, která je zkrátka nezbytná. Do obývacího pokoje si pořiďte stylové závěsy zimních motivů, zajděte do půdních prostor pro Vánoční svícny a také do zásoby nakupte vonné tyčinky a tradičního Františka. Ve stylizaci bytu či domu nezapomeňte ani na kuchyň, ve které se odehrají veškeré Štědrovečerní přípravy. Kromě drobných ozdůbek si pořiďte hlavní dekoraci, a to překrásný ubrus s Vánočními motivy. Že nevíte jak by měl vypadat? Proto se nechte inspirovat dalšími odstavci…

Klasika v červených tónech

Snad absolutní klasikou jsou Vánoční ubrusy v červených tónech. Zapomeňte však na ,,přeplácané“ motivy andělíčků, stromků či zvonečků a raději se zaměřte na jeden jediný detail, který na jednoduchém střihu látky krásně vynikne. Ideálním tipem je červený polyesterový ubrus se zlatým okrasným lemováním a dekorací zvonečku, jenž působí velice decentně a zároveň svěže. Na výběr máte hned z několika velikostí, přesně dle vašeho jídelního stolu. Chcete-li mít byt sjednocený, pořiďte si tentýž ubrus v menší velikosti také do obývacího pokoje či haly.

Červená je typickou barvou Vánoc, autor: dekoraceprodumČervená je typickou barvou Vánoc, autor: dekoraceprodum

Tradiční motivy

K Vánocům neodmyslitelně patří typické motivy, kterých se na svátky určitě nevzdávejte, pouze je omezte na vkusnou dekoraci, která se může vyjímat zrovna na ubruse jídelního a nebo konferenčního stolu. Polyesterový Smetanově bílý ubrus ze zlatým lemováním a taktéž zlatavou výšivkou hořících svícnů je prototypem klidných a šťastně prožitých svátků Vánočních. Aby vaše tabule působila naprosto dokonale, pořiďte si adventní věnec taktéž v těchto barvách a večeři servírujte na bílých talířích, pokud budou zdobeny zlatou barvou, jste hostitelka hodna pochvaly.

Typický Vánoční motiv na smetakovém podkladě, autor: dekoraceprodumTypický Vánoční motiv na smetakovém podkladě, autor: dekoraceprodum

Jednoduchost nade vše

Pokud si nepotrpíte na motivy svící, sání či zvonů, pořiďte si jednoduchý ubrus, který dolaďte příslušnými detaily. Skvělou volbou je například polyesterový, lehce se lesknoucí ubrus s vlnovkovým okrajem, jenž má v látce jemný motiv vloček. Vybrat si lze z krémové, sytě červené a nebo zelené barvy. Absenci Vánočních vzorů nahraďte kombinací jak červeného tak zeleného ubrusu, přičemž jedním zvelebte kuchyňský stůl a druhý umístěte na konferenční stolek do obývacího pokoje.

Jednoduchý zelený ubrus s motivem vloček, autor: rembandtJednoduchý zelený ubrus s motivem vloček, autor: rembandt

Článek Vánoční ubrusy – dekorace do každého bytu či domu byl publikován 5. prosince 2011 v 13.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...