Underfull ubrusy od Kristine Bjaadal

Tagy:  Underfull, ubrusy, ubrus, stolní ubrusy, Kristine Bjaadal, underfull table cloth

Sponzorované odkazy:

Underfull ubrusy od Kristine Bjaadal

Ubrusy jsou zpravidla nepostradatelnými bytovými textiliemi, které se objevují na stole nejen při rodinných oslavách, ale mnohdy i celoročně.

Ubrusy jsou ozdobou jídelního stolu, přispívají ke sváteční atmosféře, navozují pocit útulnosti a dotvářejí celkový design interiéru. Během stolování se však v mnohých případech neubráníme vylití skleničky s červeným vínem, aperitivem, míchaným nápojem, džusu nebo limonády. O to větší jsou rizika, pokud s námi stolují malé děti. Tmavým skvrnám většinou nepomohou ani ty nejlepší prací prášky, viditelné fleky zůstávají na ubrusech a tak máme dvě možnosti: ubrus vyhodit nebo tmavé fleky při stolování překrývat.

S tímto problémem si hravě poradila Kristine Bjaadal, která na trh uvedla ubrusy se skrytým vzorem, jenž se objevuje až po potřeštění tekutinou. Tato speciální textilie se skládá ze dvou vrstev, horní vrstvu ubrusu tvoří homogenní samet nebo satén a spodní vrstva je tvořena určitým vzorem. Viditelnost struktury je závislá na světle, na úhlu pohledu a na povrch vystupuje až ve spojení s tekutinou.

K dostání jsou ubrusy s různými vzory, v nabídce se objevují motivy květin, motýlků či abstrakcích.

Kouzelné ubrusy od Kristine Bjaadal jsou nejen velmi praktické, ale také přinášejí úlevu nemotorným stolovníkům, kteří si v této situaci cítí rozpačití. Nešťastná náhoda je díky kouzelným ubrusům ihned přeměněna v něco pozitivního, nevšedního a doslova dech beroucího.

motiv vyzní teprve až po polití ubrusu tekutinoumotiv vyzní teprve až po polití ubrusu tekutinou
mezi motivy nesmí chybět motýlcimezi motivy nesmí chybět motýlci
kouzelné ubrusy od Kristine Bjaadalkouzelné ubrusy od Kristine Bjaadal

Zdroj: http://design-milk.com/…tine-bjaadal

Článek Underfull ubrusy od Kristine Bjaadal byl publikován 25. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...