LCD televizory – pozvedněte sledování pořadů na vyšší úroveň

Tagy:  LCD, led, technologie, Samsung, panasonic, LG

Sponzorované odkazy:

LCD televizory – pozvedněte sledování pořadů na vyšší úroveň

Ač tomu tak v minulých dobách nebylo, televizory jsou samozřejmostí snad v každé domácnosti. Dění okolo nás, napínavé seriály a hollywoodské trháky nás z barevných obrazovek oslňují den co den. Z prvotních černobílých a zrnitých krabiček se vyklubaly hypermoderní kina s 3D efekty, zkrátka technika se pohybuje rychlostí blesku a prodejní pulty nás dennodenně zahlcují novinkami ze zahraničí i domácí sféry. S náročnějšími pořady vyhledáváme kvalitnější obraz za dostupné ceny, LCD televizory naleznete téměř v každém elektroshopu a na internetových serverech. Až metrové úhlopříčky sice zaberou pořádný kus stěny, ale zajistí skvělý obraz a autentické ozvučení.

LCD technologie

Led funguje na podobný princip jako obyčejná žárovka, rozdíl je v nepatrném faktu, že tato elektronická polovodičová součástka je lidskému oku daleko příjemnější, než světlo baterky. Ohromnou výhodou Led televizorů je kombinace nízké spotřeby a vysoké životnosti, to všechno díky přeměně energie přímo na energii světelnou, kterou televize spotřebuje na svůj provoz. LCD technologie se využívá jak v interiérech, což jsou právě zmiňované televizory a PC, ale také v exteriérech, které tvoří pouličních osvětlení, semafory, železniční přejezdy, dopravní značení a další. Pravděpodobně si ani neuvědomujete, jak často se kolem vás Led technologie vyskytuje, Vánoční ozdoby, stolní lampičky, tiskárny, světelné lasery, vířivky, bazény… – to všechno jsou produkty Led systému.

Samsung UE32C6510

Tento plochý televizor je samozřejmě na bázi Led technologie. Úhlopříčka obrazovky měří úctyhodných 82 cm a formát obrazu je 16:9. Kromě klasického USB obsahuje také vstupy pro sluchátka a další boční vstupy. Interní paměť přístroje jsou 2 GB. K dispozici je televizor v bílé barvě v imitaci dřeva, jako bonus dostanete stylový držák na zeď a možnost připojení k WI-FI.

LCD televizor Samsung je k dispozici v krásné bílé barvě, autor: PanasonicLCD televizor Samsung je k dispozici v krásné bílé barvě, autor: Panasonic

3D plazma televize Panasonic

Hlavní výhodou této nové plazmové televize značky Panasonic s označením TX-P42GT20 je technologie 3D zobrazení, ta vám umožní sledovat veškeré programy v trojrozměrném provedení. Televize, po připojení k internetu, zvládne zobrazovat také různé aplikace získávající obsah z internetu jako je například youtube, předpověď počasí a nebo archiv pořadů na našich TV stanicích. Díky USB vstupu si můžete libovolně přehrávat vaše nastahované mp3 singly a pouštět si nejnovější filmy. Tento model pořídíte v černé barvě za 30 tisíc korun.

3D televizor Panasonic vám umožní sledování pořadů v trojrozměrném světě, autor: Panasonic3D televizor Panasonic vám umožní sledování pořadů v trojrozměrném světě, autor: Panasonic

LG 37LK430

Levnější variantou je LCD televizor značky LG. Model patří do kolekce 2011 a může se pyšnit hned několika vlastnostmi. Je vhodný pro všechny televizní příznivce, kteří si chtějí dopřávat zřetelný obraz ve vysokém rozlišení 1080p. Dále se vyznačuje dvojicí vestavěných TV tunerů, modulem pro úsporu energie Smart Energy Saving Plus a několika speciálními technologiemi pozvedající zážitky ze sledování filmů o úroveň výše.

Televizor LG je levnější variantou, zakoupíte ho za příjemných 9400 korun, autor: LGTelevizor LG je levnější variantou, zakoupíte ho za příjemných 9400 korun, autor: LG

Článek LCD televizory – pozvedněte sledování pořadů na vyšší úroveň byl publikován 30. září 2011 v 04.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...