Albertov Rental Apartments – luxusní pronájem bytu v Praze!

Tagy:  Albertov, areál, pronájem, byty, Praha, Vyšehrad

Albertov Rental Apartments – luxusní pronájem bytu v Praze!

Omrzel vás starý byt v rušném prostředí? Hledáte klidnou lokalitu, ale v centru Prahy? Chcete se nastěhovat do supermoderního bytu? Tyto požadavky nejsou nemožné, jak jste si pravděpodobně celé roky mysleli, dávný sen o dokonalém bydlení vám s radostí splní Albertov Rental Apartments.

Pronájem bytů Praha Albertov se pyšní hned několika výhodami. Za prvé, areál je zcela jedinečný a v centru města unikátní. Krása kolosální parcely tkví v její uzavřenosti, budovy jsou systematicky rozmístěné a tvoří tak jednolitý celek plný přepychových bytů. Druhé plus spočívá v kompletní vybavenosti jednotlivých příbytků. Kuchyně, koupelny, obývací pokoje a ložnice jsou zařízeny dle posledních trendů a čekají jen na nové majitele. Do třetice oblast obsahuje restauraci la Galerie, supermarket, lékárnu, optiku, banku a další potřebné služby.

Z mnoha bytů máte výhled na krásnou Prahu a Vyšehrad, autor: www.albertov.euZ mnoha bytů máte výhled na krásnou Prahu a Vyšehrad, autor: www.albertov.eu

Pár informací o areálu

Zmiňované skvostné apartmány se nacházejí v historické části centra Prahy 2, s výhledem na romantický Vyšehrad. Bytů k pronajmutí je k dispozici celkem 269, přičemž vybrat si můžete z šesti velice podobných budov. Filozofií společnosti je pohodlí a relax v jedné z nejúchvatnějších oblastí celé Prahy, avšak v blízkosti městského centra. Firma svým rezidentům poskytuje kompletní péči a bezpečné zázemí. Co se nezbytných služeb týče, architekti mysleli opravdu na vše, většina pracujících obyvatel ztrácí čas nákupem potravin a drogistického zboží mimo svůj domov, v areálu Albertov si zařídíte opravdu cokoliv, na co si jen vzpomenete. Zapomněli jste dětské plínky? Chybí vám hotovost a nejbližší bankomat je v nedohlednu? Dostali jste chuť na vytříbené menu šéfkuchaře? Všechna přání budou splněna na počkání a to jen pár metrů od vašeho bytu!

Komplex šesti budov je v klidném okolí, avšak v blízkosti centra, autor: www.albertov.euKomplex šesti budov je v klidném okolí, avšak v blízkosti centra, autor: www.albertov.eu

Byty dle vašich představ

Zabydlet se můžete v menším, útulném bytečku 1+kk ideálním pro jedince či partnerské páry. Jste-li početná rodina, vyberte si příbytek dostatečné velikosti 3+kk anebo dokonce 4+kk. Ke každému apartmánu vám firma kromě kompletního vybavení nabídne připojení k internetu, parkovací stání, recepci, kamerový systém, saunu ve vybraných bytech či pronájem zasedací místnosti.

Byty jsou kompletně luxusně vybaveny, autor: www.albertov.euByty jsou kompletně luxusně vybaveny, autor: www.albertov.euPřepychová kuchyň je součástí každého apartmánu, autor: www.albertov.euPřepychová kuchyň je součástí každého apartmánu, autor: www.albertov.euVyberte si byt s dokonalou terasou, autor: www.albertov.euVyberte si byt s dokonalou terasou, autor: www.albertov.euKoupelna je zařízena dle posledních trendů, autor: www.albertov.euKoupelna je zařízena dle posledních trendů, autor: www.albertov.eu

Byt pronájem Praha – Albertov Rental Apartments.

Článek Albertov Rental Apartments – luxusní pronájem bytu v Praze! byl publikován 12. září 2011 v 15.00 v rubrice Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...