Radiátory pro milovníky moderního umění

Tagy:  radiátor, radiátory, topný systém, otopný systém, topení, teplo, teplo domova, topit, moderní radiátor

Sponzorované odkazy:

Radiátory pro milovníky moderního umění

Interiérovým trendem jsou dekory, které se objevují na stěnách, bytových textilií, dekorací a doplňcích. Současným trendem je vybavení interiéru tak, aby byl plně funkční, ovšem maximálně designově ztvárněný.

Záporným a rušivým elementem jsou radiátory, které mnohdy dokáží zničit i ten nejlépe zařízený prostor. Naštěstí do hry vstupuje italská společnost K8, která nabízí unikátní kolekci designových topných systémů.

Společnost K8Radiatori vyvinula několik různých sérií nástěnných topných systémů, které jednoduše, maximálně a především esteticky vplují do interiéru.

Trama je unikátní topný systém vhodný do všech moderních domácností nebo kanceláří, ve kterých panuje smysl pro modernizaci obytných prostor. Zářivě bílý podklad, v matném provedení s moderními vzory se dokonale mísí s barevným a moderně navrženým interiérem.

úžasná kolekce Tramaúžasná kolekce Trama

Série topných systémů Bambus je inspirovaný štíhlými, stejnojmennými rostlinami. Topná tělesa této série vynikají minimalistickým a elegantním stylem, vše v barvě přírody.

Mosaico nás vnese do starých dob, období gotiky a nádherných katedrál. Povrch topných těles této série disponuje vyřezávanými a reliéfními rytinami, přináší klasickou architekturu do moderních domovů.

Elegantně orámované topení Spekkio se pyšní zakřivenými a moderně integrovanými osvětlovacími systémy. Spekkio je zástupcem multifunkčně pojatého doplňku: radiátor, zrcadlo a osvětlení.

Kolekce inspirovaná přírodou, květinami, rozkvetlou zahradou – to jsou radiátory Ribes a Salice.

zdroj: http://www.k8radiatori.it

Článek Radiátory pro milovníky moderního umění byl publikován 10. září 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...