Bílý interiér: nevinnost a čistota

Tagy:  bílá, bílá barva, v bílé, bílý interiér, bílý nábytek, interiér, moderní interiér, barva, barvy, stěny, bílé stěny, podlahy, dřevěná podlaha, bílá dřevěná podlaha, koupelna, bílá koupelna, bílé dlaždice, bílé obkladačky, nábytek, moderní nábytek, bílý nábytek

Sponzorované odkazy:

Bílý interiér: nevinnost a čistota

Interiér nemusí vždy zaujmout svoji plochu, v mnohých případech k tomu postačí minimum barev.

Unikátní mezonetový byt o rozloze přibližně 94 m² zaujme především maximální barevnou sladěností, jednoduchostí a půvabným bílým schématem. Stylově zařízený interiér s bledými stěnami, bíle natřenými dřevěnými podlahami a rustikálně cihlovým zdivem je skutečným designován skvostem.

V obytné ploše se nacházejí celkem tři samostatné pokoje a kuchyňka, ostatní prostory jsou otevřené. Okna jsou směrována na jih, aby jimi mohly prostupovat sluneční paprsky v rámci celého dne.

Nezvykle prostorná koupelna v bílém provedení působí elegantně a čistě, navozuje pocit relaxace a odpočinku. Součástí koupelny je perličková vana s vestavěnými masážními tryskami a osvětlením. V koupelně se také nachází sprchový kout se zakřivenými skleněnými dveřmi. Koupelnový nábytek v barvě tmavého ořechu dokresluje krásu světlých ploch.

V samotném srdci prostorné haly je umístěn obývací pokoj, který je využíván i jako televizní místnost a pracovna. Odstraněním přepážkové stěny vznikla prostorná jídelna jíž dominuje velký jídelní stůl s osmi židlemi, jak jinak než v bílé barvě.

Vedle jídelny, za zavřenými dveřmi, se nachází ložnice, prostorný a uklidňující pokoj – jako dělaný k odpočinku. Stěny jsou natřeny v teplých tónech, béžových odstínů, které dokonale ladí s bíle natřenými podlahovými prkny. Dominantním prvkem je vestavěná šatní skříň, jenž nabízí maximální prostor k uložení věcí.

ve stylu bílého interiéruve stylu bílého interiéru

zdroj: http://freshome.com/…color-scheme

Článek Bílý interiér: nevinnost a čistota byl publikován 16. července 2011 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...