Houpací lehátko LL2 od Bonetti

Tagy:  lehátko, houpací lehátko, nábytek sedačka, interiérový nábytek, sedací nábytek, houpací, lenoška, houpací lenoška, sofa, odpočinek, interiér, vybavení interiéru, hudba, poslech hudby, křeslo, houpací křeslo

Sponzorované odkazy:

Houpací lehátko LL2 od Bonetti

Houpací křesla nebo houpací lehátka patří k velmi oblíbeným kusům nábytku, jelikož nabízejí maximální komfort a příjemnou relaxaci. Jejich výběr na českém trhu je však velmi omezen, nabídka není dostatečná a design není lákavý.

Jinou cestou se vydala společnost Bonetti, která uvedla na trh luxusní houpací lenošku pod obchodním názvem LL2. Lenoška splňuje nejen stránku designovou a komfortní, ale také stránku technické vyspělosti.

S kompletně zabudovaným Bluetooth zvukovým systémem nabízí maximální poslech, jež se rozprostírá v okolí hlavy. Zvukový systém je totiž integrovaný do opěrky hlavy, což maximalizuje sílu účinku kvalitního poslechu.

O maximální uživatelský komfort se postará nejen komfortní čalounění s ergonomickým tvarováním, ale také samotný tvar lehátka. Obloukovité pojetí je velkým přínosem pro lidské tělo, nohy ve zdvižené poloze nabízejí unikátní relaxaci a maximální odpočinek. Kostra těla se dokonale poddá tvaru lehátka a zdravá poloha lehu nám umožní vychutnat si příjemné chvíle strávené nejen poslechem hudby, ale také relaxace a nic nedělání.

luxus jménem LL2luxus jménem LL2

zdroj: http://www.bonettikozerski.com

Článek Houpací lehátko LL2 od Bonetti byl publikován 6. června 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...