Alfanumerický nábytek pro kreativní interiéry

Tagy:  stolek, stůl, konferenční stolek, konferenční stůl, odkládací stůl, písmeno, číslice, nábytek, jídelní stůl, designový stůl, designový stolek, moderní stůl

Sponzorované odkazy:

Alfanumerický nábytek pro kreativní interiéry

Italské duo, Alessandro Canepa & Andrea Paulicelli, uvedli na trhu designový nábytek Fontable, kolekci interiérového nábytku inspirovaného písmeny a číslicemi.

Nový koncept interiérového – modulárního nábytku v řadě alfanumerických prvků reprodukce písmen AZ a číslic 0–9. Tří dimenzionální nábytek se stává protagonistou nového jazyka v oblasti designu, která je univerzální a eklektický, což umožňuje formovat prostředí dle trendy požadavků.

Odkládací stolky jsou vyrobeny z ocelového plechu, upraveny lakováním v různém barevném provedení (bílá, černá a červená deska stolu). Konstrukce stolků je vyrobena z eloxovaného hliníku a jsou výškově nastavitelné, což umožňuje vytvořit si potřebný styl stolu. Z odkládacího, příručního či doplňkového stolku tak můžeme během chvilku vytvořit stolek konferenční. Nastavitelnost nohou také umožňuje překrývání stolků dalšími stolky z dané kolekce a utvářet tak estetický i praktický prvek interiéru.

Kvalitní a vysoce odolný materiál umožňuje používání stolků i v exteriéru domu, tedy na balkoně, terase či v zahradě.

Cena za stolky se pohybuje dle počtu odebraných kusů: jeden stolek lze pořídit za 190 euro, dva stolky za 350 euro, tři stolky za 500 euro, čtyři stolky za 640 euro a pět stolků za 775 euro. Jednodušeji řečeno, čím více stolků nakoupíme, tím více ušetříme.

Fontable se stává výrazem naší kreativity, použitím stolků můžeme skládat slova a vyjadřovat tak naši osobnost.

čísla nebo písmena – kolekce alfanumerického nábytkučísla nebo písmena – kolekce alfanumerického nábytku

zdroj: http://www.outdoorzgallery.com

Článek Alfanumerický nábytek pro kreativní interiéry byl publikován 31. května 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...