Luxusní koupel v opravdovém dešti

Tagy:  koupelna, koupelnový, sprcha, sprchový kout, koupelnové vybavení, vana, koupelnová vana, kout, masážní sprcha, dešťová sprcha, koupel, koupání

Sponzorované odkazy:

Luxusní koupel v opravdovém dešti

Koupelnové trendy se vyvíjejí cestou luxusu a vysokého designu, velký důraz je kladen především na komfort a relaxaci. Investuje se do drahého koupelnového vybavení, především do technicky vybavených koupelnových van a sprchových koutů.

Zdárným příkladem vysokého koupelnového luxusu je i sprchový kout, který svým oblým tvarem připomíná obří vejce. Futuristicky pojatý sprchový kout pochází z dílny designérky Ariny Komarove, která mu vdechla synonymum komfortu a vysokého luxusu.

Vejcovitý sprchový kout je však přínosný pouze pro maximálně prostorově řešené koupelny, jelikož svým tvarem a velikostí, vynikne především v prostoru. Dolní třetinu sprchového boxu vyplňuje neprůhledný materiál, jehož výška je zároveň výškou koupací nádoby. Tělo sprchového boxu je tvořeno silným plexisklem, jehož struktura je opatřena vzorováním obdélníčků.

Sprchový box je plně vybaven nejnovější technikou, která dokáže kombinovat několik služeb nabízejících dokonalou relaxaci. Během sprchování lze navolit masážní program nebo dešťovou sprchu, spadající na nás ze stropu boxu. Samozřejmostí je i zabudované osvětlení, které navodí tu správnou romantickou atmosféru.

sprchový kout honosného významusprchový kout honosného významu

zdroj: http://www.yankodesign.com

Článek Luxusní koupel v opravdovém dešti byl publikován 20. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...