Kompaktní baby centrum představuje Dave Keune

Tagy:  díte, děti, novorozenec, novorozenci, nábytek, dětský nábytek, nábytek pro děti, pokoj, dětský pokoj, postel, postýlka, postýlka s ohrádkou, ohrádka, přebalovací pult, komoda, skříňka, nábytkový set, dětský nábytkový set

Sponzorované odkazy:

Kompaktní baby centrum představuje Dave Keune

Holandský designér Dave Keune představil inteligentní kompaktní dětský nábytek, tzv. „dům v domě“. Dětský dům „Nina house“ vznikl z potřeby pro oddělený prostor novorozence, aniž by byla zapotřebí rekonstrukce domu nebo obsáhlejšího stěhování a uspořádání nábytku.

Domeček pro novorozence disponuje všemi potřebami, které jsou pro miminko důležité. Dětský set Nina house obsahuje postýlku s ohrádkou, prostor pro skladování a místo pro přebalování. Součástí nábytku je také velmi prostorná komoda, která slouží pro ukládání potřebných předmětů a doplňků pro děti.

Komoda je vyrobena tak, aby mohla být otevíratelná pouhým stiskem, to znamená, že pokud zrovna nemáme k dispozici ruce, stačí dvířka přitlačit nohou na základě čehož se otevřou.

Domeček z lakované překližky je velmi mobilní, čemuž napomáhají pojízdná kolečka, díky kterým se velmi snadno přemisťuje z místa na místo. Nábytkový set je snadno rozložitelný, což oceníme především v době jeho přepravy či skladování.

Rozměry domečku jsou následující: 1 240 mm x 1 700 mm x 1 100 mm. Výrobek je nejen plně funkční, ale také esteticky příjemný, což ocení především vyznavači designového nábytku.

vše pod jednou střechouvše pod jednou střechou

zdroj: http://www.davekeune.com

Článek Kompaktní baby centrum představuje Dave Keune byl publikován 12. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...