Rostoucí dětská postýlka

Tagy:  Gozia Home, tati rollbed, postýlka, dětská postýlka, rostoucí postýlka, rostoucí nábytek, dětský nábytek, nábytek, nábytek pro děti, postýlka pro děti

Sponzorované odkazy:

Rostoucí dětská postýlka

S věkem dítěte musíme měnit nejen oblečení, hračky, doplňky a jejich návyky, ale také nábytek. Než se nadějeme naše dítko vyroste ze své postýlky a nastane opět čas na koupi nové. Ideálním řešením je tzv. rostoucí postýlka, která úměrně roste s věkem dítěte a životnost baby postýlky se tak o několik let prodlouží.

Italská společnost Gozia Home uvedla na trh dětskou postýlku Tati Rollbed, která plně odpovídá zadání rostoucího dětského nábytku. Moderní a stylová postýlka Tati Rollbed přinese do dětského pokoje barevnost, hravost, individuální a stylový design a v pozdějším věku dítěte naopak odnese svůj miminkovský vzhled. Stejně jako ostatní nábytek společnosti Gozia Home, tak i rostoucí postýlka vyjadřuje svůj individuální styl a osobnost.

Rostoucí postýlka je určena dětem od narození až po zhruba jejich 12. rok života. Díky svojí multifunkčnosti, originálnímu designu a kvalitě byla postýlka Tati Rollbed oceněna nejlepším dětským výrobkem pro rok 2009, v soutěži Best of Philly.

Rostoucí postýlka je vzhledem ke svým kvalitám nadprůměrně ceněna, její maloobchodní cena se pohybuje okolo 1 100 amerických dolarů. V ceně je zahrnuta i matrace.

postýlka určena pro děti od narození až do jejich 12. roku životapostýlka určena pro děti od narození až do jejich 12. roku života
kreativní a praktické řešení dětských pokojíčkůkreativní a praktické řešení dětských pokojíčků

Zdroj: http://design-milk.com/…ess-giveaway

Článek Rostoucí dětská postýlka byl publikován 16. července 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...